Subiect: inundatii
View Single Post
Vechi 29.07.2008, 17:36:45
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Eh, si eu tot din Suceava sunt.

Aceste inundatii sunt pedeapsa lui Dumnezeu pentru acei oameni, care intr-un fel, dupa cum spune cineva aici, sunt intr-adevar evlaviosi si cu bun simt, dar pe de alta parte si-au distrus locul pe care traiau si pentru lacomia lor. Voi nu stiti de taierile de copaci masive care s-au facut in Bucovina de la caderea comunismului? Eu am vazut, acum cativa ani, spre groaza mea, dealuri si munti pur si simplu acoperite de cioturi, toti copacii fiind taiati. Si nici pana in ziua de azi, nimeni nu s-a gandit ca acea regiune (si care sufera de inundatii acum) care a fost bractic barbierita ar trebui reimpadurita. Au fost lacomi si au vandut lemn si multi s-au imbogatit, si-au facut case...acum se vede ce se intampla.

Sa nu mai zic de exploatarile irationale de pietris si nisip din albiile raurilor, de podurile care nu au fost reparate de zeci de ani, etc etc etc

Asta este, dupa cum se spune aici in Bucovina, Dumnezeu nu bate cu bota.

Asta este un semn ca nu iti boti bate joc de natura fara sa fii pedepsit. Statul trebuie sa se implice in reimpadurire si in padepsirea celor care isi distrug padurile. Si Biserica poate sa se implice incercand sa educe oamenii in spiritul respectarii mediului inconjurator.
Reply With Quote