Citat:
În prealabil postat de ecaterina
Doamne ajuta!
... cateva cuvinte referitoare la aceasta patima ingrozitoare...
|
Este o patima ingrozitoare... acum cativa ani am fost implicat in consilierea catorva tineri dependenti de droguri. Este o lupta grea si forta omului e limitata, organismul isi cere drogul si vointa e aproape nula, dar cu toate acestea Scriptura spune ca nu exista ispita mai mare decat puterea omeneasca si Dumnezeu care e drept da si calea de iesire din ea.
In primul rand trebuie ca fratele tau sa doreasca sa se elibereze de droguri. Fara acest lucru este imposibil de luptat. Imi amintesc de o fata care se apucase de distribuit droguri ca sa poata sa-si asigure doza de consum. Am stat mai multi langa ea timp de cateva saptamani(supraveghere totala)ca sa fim siguri ca nu are nici o sursa de drog si de cate ori simtea nevoia de droguri, ne adunam si ne rugam pentru ea. Foloseam de multe ori cuvintele noastre si ceream ca Sangele lui Iisus sa o protejeze. A fost multa munca si de multe ori deziluzie dar in final Dumnezeu a vindecat-o si astazi e libera, maritata si fericita. Stai cat mai aproape de el cere intelepciune si putere de la Dumnezeu, ma voi ruga si eu pentru el si Domnul sa dea biruinta.