View Single Post
Vechi 29.07.2008, 12:38:18
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Elena78
Buna,

In zadar imi pun de gand sa postesc lunea, miercurea si vinerea saptamanal , ca ma ispiteste mama mea cu specialitati culinare.

Va rog sa imi spuneti cat este mai bine sa postesc in Postul Sfintei Marii. 8 zile de post este suficient pentru impartasanie?
Astept cu nerabdare sfaturile voastre.
Draga Elena iti inteleg durerea dat fiind ca, ani la rand am avut ca si tine multe ispite in privinta postului de mancare, cand ai mei parinti gateau dinadins in zilele de post numai fripturele si alte ispitzele:D.... dar am reusit sa le trec cu bine... insa din ce le respingeam din asta lupta devenea mai crancena cu familia care nu putea intelege dorinta mea de a posti....m-am rugat mult la Sf Filofteia care a fost asuprita de al ei parinte si a murit ptr credinta, ca o porumbitza nevinovata.. si intr-adevar rugaciunile ei au dat roade.. nu intr-o zi.. nu in doua ci cu rabdare si speranta.Dupa parerea mea binea ar fi sa il poti tine pe tot, dar acum depinde de putintza fiecaruia.Imi aduc aminte de vorbele unui mare duhovnic care intrebat fiind ce parere are despre a posti doar prima si ultima saptamana dintr-un post, acesta a raspuns ca e bine dar ca este ca si cum un om ar umbla pe strada incaltat doar in pantofi si cu palarie pe cap, restul trupului fiind gol.. Multa putere in postul ce vine!
Reply With Quote