Subiect: semne
View Single Post
Vechi 28.07.2008, 14:19:56
silana silana is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Silana, in cadrul Sfintei Liturghii se petrece cea mai mare minune: prefacerea painii si a vinului in Trupul si Sangele Domnului. Este mai ziditor sa ai in minte aceste cuvinte: "Nu ma voi sui pe patul meu de odihna, nu voi da somn ochilor mei si genelor mele si odihna tamplelor mele, pana ce nu voi gasi loc Domnului" [Ps 131, 3-5]. Iata de ce multi dintre noi nu se opresc la semnele mentionate de tine, caci ele raman exterioare. Sa fim interesati de prefacerea noastra si asa vom putea ajunge sa avem ochi sa vedem pe Domnul.
de acord cu tine ca sunt exterioare,dar trebuie sa recunosti ca lumea vrea de regula dovezi palpabile,concrete,cum sunt aceste fotografii,or,ce se petrece in cadrul sfintei liturghii se petrece dincolo de ochii nostri fizici,si foarte putini sunt cei ce pot trai si simti minunea ce ai mentionat-o.nonreactia forumistilor la fotografiile mele,care pana acum au uimit destula lume din afara acestui forum,denota 2 variante:ori acesti forumisti sunt superspiritualizati si nu pleaca fruntea la dovezi concrete ale manifestarii divine,ori nu sunt defel.si tare ma tem ca e varianta doi.
Reply With Quote