Subiect: Cum va rugati?
View Single Post
Vechi 27.07.2008, 12:06:06
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.crestinortodox.ro/forumactive/index.php?&act=tl&f=20...si te duci la primul topic,primul mesaj.

"Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului."(Iisus Hristos Dumnezeu)

draga Jan,

Pot sa bag mina lui doctor Watson in foc,ca tu nu te-ai spovedit de acest pacat infricosator(poate nici de altele,ca si mine de altfel)...iar Dumnezeu ne spune ca cel ce se face vinovat de asa ceva este vrednic de gheena focului si nu de Sfinta Impartasanie si de Imparatia Cerurilor.

Ca sa ma folosesc de interpretarile tale rasucite si gresite....acum te-ai prins de ce nu te lasa Dumnezeu sa te impartasesti...prin intermediul preotilor.

Ti-as fi dat un sfat,sa te spovedesti intii si macar sa nu maninci in ziua Sfintei Liturghii(citeva ore,nu mai mult)...si eu cred ca Domnul se va milostivi de tine...dar se pare ca nici in genunchi nu mai vrei sa stai,nici preot sa mai vezi...ce sa mai zic de duhovnic.

Si cind ma gindesc ce tinar extraordinar erai acum citiva ani,cind ne-am intilnit pe forumul parintelui Nistea...si acum ai multa rivna si energie,dar indreptata aiurea...parerea mea.Oricum cred ca stai putin mai bine ca mine...care desi indreptat binisor...nu am nici rivna,si plecind de aici,nici energie.

Domnul sa ne ierte si sa ne miluiasca!

PS....asa ne rugam,unii dintre noi...Doamne ajuta!
Reply With Quote