Citat:
Īn prealabil postat de Noesis
Jan, de aceea m-am mirat, fiindca din mesajele tale de pe forum pareai ca le iei pe toate si le treci prin filtrul gandirii inainte sa le arunci pe calculator. Si deodata, bang... :D
Tocmai am cautat pe internet cartea pe care ai recomandat-o si m-am uitat prin ea. Am si gasit la pagina 10 ce mentionai tu despre acea chestie pe care barbatul o secreta si femeia nu. Ca prostata ar secreta nu stiu ce produs de biosinteza, acele pe care el le numeste "saruri ale acidului glutamic" pe care femeia nu le secreta. Nu prea inteleg ce sunt astea, de asta inclin sa cred ca sunt baliverne. In primul rand acele "saruri" nu pot fi hormoni. In al doilea rand, docmai m-am documentat. Iata ce secreta prostata: enzime proteolitice, acid fosfatos, si antigen specific prostatei. Da, deci la atat cat m-am putut eu documenta, nu gasesc dovezi cum ca aceste saruri glutamice secretate de prostata chiar exista. Nici in manualul de anatomie nu imi aduc aminte sa fi fost mentionate. Trage si tu concluzia acum...
Nu sunt convinsa absolut deloc. Parintele nu citeaza nici un studiu medical. Scuze de expresie, dar chiar pare scornita. Nu stiu, eu am fost educata in spiritul "crede, dar cerceteaza mai intai". Mi-e enorm de greu sa cred ceva de care nu am mai auzit nicaieri si la nimeni. Si am mai citit si eu una alta la viata mea.
Asa cum spui si tu, dragostea sta la baza unei relatii barbat-femeie reusite. Multe femei se imbolnavesc nu din cauza ca nu fac sex destul ci fiindca sunt lasate sa duca greul gospodariei singure in spate, sau sunt batute de barbati betivani si/sau gelosi. Astea sunt intr-adevar lucruri serioase care afecteaza sanatatea fizica si psihica a unei femei. De asta pot unele femei sa "degenereze nervos si mintal".
Petrurar, pai nu confund cunoasterea lumii cu cea Dumnezeiasca. Exact asta incerc sa evit. Studiii sociologice s-au facut inca de pe vremea grecilor antici, de pe la Plato. Sociologia a devenit un obiect de studiu si o disciplina academica inca de la inceputul secolului 19. Deci nu e asa de mare minunea ca acel parinte avea unele notiuni de sociologie.
|
Ok,daca am gresit,imi cer iertare.Poate a gresit si Par Arsenie,cu aceste aprecirei fiziologice.ramane insa cuvantul Domnului de la facere,"vei fii atrasa de barbatul tau,si acesta te va stapani".Acu,sincer sa fiu,stiu o gramada de femei care sunt "stapanii barbatilor",ca sa nu mai zic,ca si noi barbatii ne simtim atarsi.cateodata rau de tot:D,de femei.Deci,se pare ca avem nevoie unul de celalalt,in ambemle sensuri si directii.
Sa fiti iubiti!!:D