View Single Post
Vechi 15.11.2006, 07:39:44
mirelat
Guest

Implicit

Draga Elena,

Ma bucur pentru tine ca totul a iesit bine si ca i-ai incins atat de tare intr-ale ortodoxiei ca nici ragaz de pauza nu si-au mai dat. Asta imi aduce aminte de un interviu al nostru - eu si sotul meu - la un Radio din Buenos Aires, care ne-a invitat la o emisiune culturala despre Romania, dat fiind nunta noastra mai speciala : eu neavand rochie de mireasa m-am imbracat in costum national, iar la randul nostru in aceeasi zi am fost nasi - sfinti, a zis preotul, pentru ca nu am apucat sa iesim din biserica - pentru atasatul cultural al Ambasadei Romaniei, a carui sotie ne-a facut surpriza sa vina si ea imbracata tot in costum national, ca sa fim amandoua la fel.... eram doua Romanii acolo, intr-o bisericuta mica, dar intre multi prieteni cu inima calda.

Oferta mea cu tortul ramane valabila... si sa stii ca se gaseste si vin romanesc aici, asa ca va fi ca acasa. Iar in privinta fructelor, la alegere, de pe toate meridianele ... Nici eu nu merg in vizite pentru mancare - cu toate ca o mancare ca la mama acasa nu am mai servit de mult, de cand cu viata asta moderna - asa ca asta nu refuz niciodata.

Referitor la contributia pentru mesele lunare, am ajuns cumva la vorba Mariei, pentru ca sotul meu inca mai considera asta o pierdere de timp si bani...:(

Si eu te imbratisez cu drag si Dumnezeu sa va ajute Duminica pe 19 Noiembrie la Ziua Ortodoxiei pe care o organizati pentru catolici si protestanti. Sa ne scrii neaparat mai multe dupa epuizarea evenimentului.

Mirela
Reply With Quote