View Single Post
Vechi 21.07.2008, 13:23:20
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Achimov Jan a zis:
"Si tu frate,se pare ca si pe tine tot Hristos te cheama,ca imediat ai descoperit ce este in sufletul acelui tanar,despre care s-a vorbit.Imediat i-ai pus diagnostic,imediat l-ai dat legat in mainile"regelui acestei lumi",si toate astea numaica sa-i aperi pe niste nenorociti de popi,care isi bat joc de tot ce este curat si pur in tara asta,ei care numai la bani se gandesc.Tu de ce il jedeci pe el,tu ce drept ai sa faci asta?Stiu,ai dreptul celui care se afla in randul fariseilor,esti prieten cu popii farisei,si pentr a-i apara,arunci cu norori in cei care nu pot fii ca voi.Oriucm,frate,cum te-o fii chemand,sa stii ca acest tanar nu este singurul,eu am facut la fel.Eu insa merg in continuare la Bisrica,insa nu intru in comuniune cu popii farisei,ci mi-am ales un preot normal la cap si inima,cu care pot sa fiu in comuniune.Vezi,suntem 2 categorii de oameni,cei care judecam din prisma experientei de viat,a argumentelor,si cei care judecam aprioric,asa cum faci tu. "

Pai aici nu e vorba de judecata ,dar ce explicatie gasesti pentru lepadarea asta?
Stapinitorul acestei lumi e mai puternic decat credem.
Viata iti intinde tot felul de curse si uiti de Dumnezeu.
Dar tu vad ca tot nu te lepezi de barfirea preotilor.Ma intreb, cauti tu mantuirea?
In toti crestinii vezi farisei ,peste tot vezi preoti nevrednici ,ce stii tu ce e in sufletul fiecaruia?
Cu obiceiul asta de a defaima preotii smintesti si pe cei mai incepatori in ale credintei care intra pe forum.
Gandeste-te ca un preot care a gresit si chiar un crestin mirean pe care tu il cataloghezi drept fariseu se pot marturisi si scapa de osanda pe cand tu persisti in greseala si nici nu iti pare rau.
Nu stiu ce zice administratorul de afirmatiile tale ,daca o fi vazut ce scrii.
Reply With Quote