View Single Post
Vechi 18.07.2008, 19:01:15
livadarufelix livadarufelix is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
lol dar nu are nici o legatura cu virginitatea.eu pot sa-ti dau 10 exemple de casnicii nereusite intre tineri care au trait in concubinaj.pot spune ca pe toti pe care ii cunosc dintre tineri,toti au avut povesti de dragoste fericite,cum s-au casatorit,in cativa ani,chiar un an au divortat.deja este regula.De ce oare?Nu crezi ca orice pacat se plateste?
Chiar nu are nici o legatura casnicia fericita cu fericirea.Depinde de ce-ti da Dumnezeu in primul rand.Iar omul de langa tine se poate schimba.
si daca el crede ca virginitatea este un impediment in calea fericirii,sa se gandeasca in primul rand ce fericire cauta,cea lumeasca sau cea a lui Dumnezeu?Si sa se mai gandeasca daca sa se faca preot.Cred ca un preot ar trebui sa respecte macar cele 10 porunci.
vroiam sa zic ca nu are nici o legatura casnicia fericita cu virginitatea.
Am vorbit si i-am spus despre ce mi-ati scris voi pe forum.Mi-a spus ca viata de preot este foarte grea si presupune multe sacrificii: post, rugaciune si multa infranare.Preotul are voie sa intretina relatii sexuale foarte putine zile pe an. Are voie numai martea si joia si atunci cand nu este post si nu este vre-o sarbatoare sau a doua zi nu este vre-o sarbatoare si bineinteles daca femeia nu este intr-una din ,,zilele alea".De asta vrea ca pe viitoarea lui sotie sa o puna la incercare. Spune el ca,, daca o fata care si-a inceput viata sexuala poate sta in infranare, post si rugaciune aproximativ un an ii va acorda tot respectul si o v-a face sotia lui.
Inainte de casatorie se fac niste analize, si spune ca o va duce sa-si faca analizele.
De ce spui Alexandra ca daca un baiat si-ar lua de sotie o asemenea fata incalca poruncile lui Dumnezeu? unde greseste el?
Reply With Quote