Citat:
|
În prealabil postat de MarinaAlca
am si eu o framantare pe suflet... poate cineva isi exprima propria parere in legatura cu asta...luni 21 iulie urmeaza sa fiu supusa unei interventii chirurgicale.. duminica 20 iulie doresc sa ma impartasesc ...din ce am citit si eu pana acum in cartile sfintilor parinti stiu ca o anumita perioada de timp dupa operatie nu ai voie sa scuipi din gura si nici varsare de sange... concluzia e ca nu stiu ce sa fac...operatia presupune si niste riscuri si atunci stau si eu ca omul simplu si cuget... daca nu ma impartasesc si Doamne fereste se intampla ceva cu mine in timpul operatiei???? si uite ce usor te prinde moartea nepregatit...in fine.. as fi foarte recunoscatoare daca cineva isi exprima parerea.. voi ce ati face in locul meu???
|
asha este, trei zile nu ai voie sa scuipi dupa ce te-ai impartashit, parca asha scrie Parintele Clepoa Ilie in ceva cartzulie, dar nu mai shtiu care ca am uitat, dar in cazuri speciale, macar pana a doua zi sau macar pana seara tarziu... dar nu shtiu sa te sfatuiesc ca nu-s duhovnic, mai bine intreaba la cel la care urmeaza sa te impartasheshti... ca shi el dar shi tu raspunzi...