View Single Post
Vechi 16.07.2008, 20:55:17
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de livadarufelix
Citat:
În prealabil postat de elom
Pai daca vrea sa se faca preot nu e bine, ca nu-l lasa biserica. Probabil daca nu vroia sa se faca preot, nu era chiar asa de nasoala situatia.
Am inteles ca biserica are conditii doar pentru el si cred ca inainte de casatorie petreci mai intai un timp cu cineva timp in care iesi macar seara la o plimbare si te tii de mana si poti sa afli cat mai multe despre celalalt.Mai cred ca daca nu ar spune despre intentia lui o fata nu ar minti, mai ales ca pentru multe e un prilej de mandrie,, a fi virgina".Am incercat sa-i scot asta din cap dar nu pot. Probabil l-a marcat ce v-am povestit despre copilaria noastra.
Doamne felix de unde scoti chestia asta ca este motiv de mandrie>?mie mi se par toate si toti extrem de rusinati de chestia asta,se vede si pe forum,ca multi sunt complexati.asta se intampla cand ai numai asta in cap.mie mi se pare un lucru banal.e ca si cum n-as face bungee jumping.
iar in societate este foarte greu sa spui asta sau prietenului tau(daca este nou).pentru ca pentru societatea de azi e ceva supranatural sa fii virgin.eu asa am dedus
Reply With Quote