Citat:
Īn prealabil postat de livadarufelix
Cat am fost copii a fost apropiata de noi o matusa, sora mai mica a mamei. Ea s-a casatorit virgina dar nu a avut o casnicie prea reusita. Unchiul nostru (sotul ei) era un betiv si cand venea acasa beat o batea mereu, am auzit ca o si insela. Dar ea l-a iubit enorm de mult si i-a suportat toate mojiciile si i-a facut toate voile. De ce? intrebarea asta ne-am pus-o mereu cat eram copii.Probabil pentru ca fusese singurul barbat din viata ei Consider ca pentru toate exista o limita , dar in cazul ei nu era.
Candva am aflat ca mama nu a fost virgina cand s-a casatorit cu tata (a mai avut pe cineva inainte) si a avut o casnicie fericita cu tata, mai au si acum.Dar desi nu se poate spune ca nu l-a iubit nu i-a suportat chiar toate mojiciile.
Acum fratele meu care este student la teologie si-a pus in gand ca nu se va casatori cu o virgina.E hotarat sa se casatoreasca cu o fata care a mai avut relatii sexuale cu alti baieti.
El nu are voie ca viitor preot sa se culce cu alte fete decat cu sotia lui si numai dupa casatorie.
cred ca l-a marcat povestea matusii noastre cat si faptul ca si eu am o relatie foarte fercita si urmeaza sa ma casatoresc cu o fata care nu e virgina.
credeti ca este buna hotararea pe care a luat-o?
|
Am o intrebare.De unde va stii fratele tau daca fata este virgina sau nu.O va intreba?Si daca da,de unde va stii ca nu minte.Fratii mei,chiar asa sa ajungem,cand ma intalnesc cu un om pe strada,sa-l intreb mai intai de ralatiile lui inainte sau dupa cununie?Pai cum sa te apropii de o fata,daca tu te gandesti doar la virginitatea sau nevirginitatea ei.Chair atat de ingust sa gandim?Chiar sa nu vedem chipul lui Dumnezzeu in cel/cea de langa noi,ci numai o bucata de carne?Pai fratele tau,dupa parerea mea,nu se va insura nicodata.Este jicnitor pentru orice om normal,sa is puna o astfel de conditie.