View Single Post
Vechi 16.07.2008, 18:10:18
livadarufelix livadarufelix is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2008
Implicit

Cat am fost copii a fost apropiata de noi o matusa, sora mai mica a mamei. Ea s-a casatorit virgina dar nu a avut o casnicie prea reusita. Unchiul nostru (sotul ei) era un betiv si cand venea acasa beat o batea mereu, am auzit ca o si insela. Dar ea l-a iubit enorm de mult si i-a suportat toate mojiciile si i-a facut toate voile. De ce? intrebarea asta ne-am pus-o mereu cat eram copii.Probabil pentru ca fusese singurul barbat din viata ei Consider ca pentru toate exista o limita , dar in cazul ei nu era.
Candva am aflat ca mama nu a fost virgina cand s-a casatorit cu tata (a mai avut pe cineva inainte) si a avut o casnicie fericita cu tata, mai au si acum.Dar desi nu se poate spune ca nu l-a iubit nu i-a suportat chiar toate mojiciile.
Acum fratele meu care este student la teologie si-a pus in gand ca nu se va casatori cu o virgina.E hotarat sa se casatoreasca cu o fata care a mai avut relatii sexuale cu alti baieti.
El nu are voie ca viitor preot sa se culce cu alte fete decat cu sotia lui si numai dupa casatorie.
cred ca l-a marcat povestea matusii noastre cat si faptul ca si eu am o relatie foarte fercita si urmeaza sa ma casatoresc cu o fata care nu e virgina.
credeti ca este buna hotararea pe care a luat-o?
Reply With Quote