View Single Post
Vechi 15.07.2008, 15:06:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
ce spui tu mai ereticule : nu tu ai spus asta :

" deci daca dumneata spui ca asha sustzin eu
"a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor ..."

atunci iata ca scriu pentru tine personal: "NU ESTE PACAT!" sper sa te linishteshti si acum sa ai motiv sa ma dai anatemei... "

iata ca tu ai spus ca nu este pacat curvia deci sa fii anatema ... cat despre achimovjan el a mai afirmat si alte erezii : ca greco-catolicii nu sunt eretici cand sunt , ca sectantii si catolicii fac parte din trupul bisericii ...
ANATEMA SA FIE TOATE ACESTE EREZII SI TOTI ERETICII CARE SUSTIN ACESTEA .

:D adminul , cica m-a " amenintat " ca ma baneaza :D ... ma faci sa rad cu gura pana la urechi fratioare adminule , daca crezi tu ca credinta ortodoxa sta pe acelasi nivel cu un forum plin de rataciti ... auzi la el : vroia sa ma sperie ca si cum asta ar fi vreo amenintare ... fratioare admin , habar nu ai pe ce lume traiesti ... fratioare admin , iti spun cu toata dorirea mea : baneaza-ma ca nu este asta nici o intristare pentru mine ... ma doare in cot de forumul vostru eretic ... eu pe forumuri eretice nu am ce cauta , vorba lui admin ... nu aveti decat sa ma banati , ma doare in cot de voi ... eu la judecata lui Dumnezeu ma gandesc si nu la forumuri eretice ... nu caut voia ereticilor ci pe a lui Dumnezeu ...
chiar mi-ar placea sa fiu banat , doar doar mi se va da si mie sa sufar o picatura de batjocura din partea ereticlor pentru Hristos ...
nu este erezie ce am scris shi nici pacat din simpul fapt ca daca este vorba de dragoste deja nu mai potzi afirma cu certitudine ca este curvie iar Hristos vorbeshte despre curvie pe cand dumneata spui de un act trupesc din ... dragoste deci nu potzi afirma ca este pacat ceea ce este din dragoste... orishice act trupesc ar fi acela...

deci deshi eu am vrut expre sa scriu o gresheala iata ca nu m-a lasat Hristos sa greshesc shi ce am scris eu este adevarat iar ce ai scris dumneata este minciuna

deci ar fi bine sa dai mai incet difuzorul ala ranit shi plin de gLume cu care te aratzi atat de nedreptatzit...

tzi-am zis ca nu doresc sa paraseshti forumul shi nici sa fii banat, ci doream sa ramai cu ceva daca tot nu-tzi pasa ca urmeaza sa ne paraseshti... shi cu ce ash fi dorit sa ramai... poi sa ramai cu ideea ca

"potzi sa stai linishtit ca sigur nu vreau sa fiu pastor in locul tau" deci nu vreau sa-tzi iau locul... shi cu inca ceva...

shi copiii shtiu ca "cine zice ala e" ca daca n-ar fi n-ar shtii despre altul ca sa zica ca e... ca noi suntem pacatoshi shi asha shtim ca shi altzii sunt spre deosebire de Hristos care deshi nu e pacatos shtie shi despre altul ca e... dar el shtie ca sa il ierte shi sa-l mantuiasca... nu ca sa-l huleasca...

oricum asha va fi cum spui tu, orice erezie shi oricepacat va fi descoperit de dreptul judecator in ceasul acela, in vremea aceea... dar nu prin minciuna...

deci asha am spus dar nu tzie ca se pare ca nu am avut cui...

deci unde e vorba de dragoste, shi tu ai scris ca era vorba de dragoste, acolo nu potzi afirma categoric ca este curvie, shi nici banui misheleshte ca e doar in numele dragostei o viclenie pentru curvie... deci asha cum ai scris nu e pacat, fiindca e Dragoste shi Dragostea curata e sfanta! deci chiar daca s-ar fi strecurat shi curvii sau alte pacate totushi nu mai potzi fi categoric... daca scriai din lumeasca shi omeneasca pofta sau lacomie era altceva, intra sub "shi daca ai privit la o femei ca s-o pofteshti deja ai shi savarshit pacatul in inima ta" dar mi-e mila de tine ce te vei face cand vei afla ca deseori cand Hristos vorbeshte despre femeie el se refera la credintza... deci ce te vei face atunci cand vei constata ca oridecateori ai ridicat ochii la un credincios ca sa-i pofteshti credintza, deci sa i-o dai anatemizarii ai savarshit pacatul adulterin in inima ta.... caci cine pofteshte fara minte shi osandeshte acela nu mai vrea cu Hristos ci s-a luat dupa ingerii nedreptatzii din vazduh ca sa le ravneasca locul de arhiconi...

Deci degraba revino-tzi ca nu te-am urat deloc shi chiar imi pare rau daca vei fi banat... dar decat circ shi difuzor ranit shi iresponsabil atunci mai bine o perioada de pauza, deshi eu il rog pe admin sa te mai rabde ca doar pe mine m-ai porcalit shi mie nu-mi strica sa ma mai porcaleshti ca stie dumnezeu ca merit cu prisosintza... deci mai fa-ma eretic shi da-ma anatemei...

dar iata ca tzi-am aratat iar ca daca ai vorbit de dragoste nu mai potzi spune cu sigurantza ca e pacat ca shi in cazul curviei: "a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor" deci iata ca eshti mincinos caci nu ai habar de scripturi

deci ar trebui sa recunoshti ca tu eshti eretic ca interpretezi spre a ta pierzare sfintele scripturi... dar eu cred ca te-am lamurit suficient ca ai un narav foarte greu de scos... sper sa reusheshti... au m-am straduit shi n-am reushit... am incercat sa tzi-l scot nu ca sa ma dau bun shi nici sa te umilesc ci fiindca ai scris shi mesaje corecte... frumoase... dar acum in loc sa recunoshti ca achimovjean este baiat mai bun ca tine, ai inceput fiindca n-ai suferit sa nu tzi se dea dreptate sa-i anatemizezi pe totzi... el s-a recunoscut pacatos shi cum l-ai facut dumneata... dumneata in schimb te-ai recunoscut vrednic astfel ca ai pictat perfect pilda vameshului shi fariseului... eu am jucat rolul prostului care s-a bagat unde nu-i fierbea oala...

deci shtiind ca eu am greshit incercand sa iau apararea celui ce era prigonit pentru ca mi-a pasat de orgoliile mele la un moment dat, dar le-am lepadat rapid shi mi-am cerut iertare de la tine, deci iata ca inchei urandu-tzi drum bun daca vei pleca, eu spre sa nu se intample, shi imi cer iertare iarashi... dar sa nu uitzi nici o cirta shi nici o iota din ce ai invatzat aici pe forum! ca de la Hristos este, nu ma refer la mine ci in inimile tuturor pe care i-ai nedreptatzit... aia mici care te-au invatzat ca sa nu cautzi medaliile celui rau care te-a trimis in canoniada asemenea altor eroi de cruciade sau semizei ale lumilor demult apuse :)

sa fi sanatos ca am aflat ca nici sa binecuvintezi nu e prea voie, ca daca aproapele tau nu face voile lui Hristos atunci capata putere impotriva ta... ???
Reply With Quote