View Single Post
Vechi 15.07.2008, 14:52:19
emanuel2007
Guest

Implicit

nu am nimic de corectat la mesajele mele : nu am gresit cu nimic ; i-am dat anatemei pe cei care meritau asta in conformitate cu scrierile sf parinti ... eu am dat dovezi clare si cu sinoadele ecumenice ca am dreptate , deci nu vad ce sa corectez ... dupa tine poate ca ar trebui mai degraba sa ii dau anatemei pe sfintii care au considerat curvia pacat , ca sa fiu in acord cu achimovjan ... caci asa mi-ai sugerat : sa ma dezic de canoanele sf parinti si sa le iau ca si cum nu ar fi nimica si sa tac in privinta lor , in timp ce ereticii vin pe aicea si invata erezii spunand ca sunt ortodocsi , dupa cum si voi faceti aceasta ... asta s-o crezi tu !! mai pune-ti pofta in cui , ca pe mine nu ma ai la ereziile tale ... nici prin cap sa nu iti treaca una ca asta ... anatemele date de sfintii parinti asupra voastra si a celor ca voi inseamna ca voi nu mai faceti parte din biserica lui Hristos , chiar si de mergeti la impartasanie , caci spre osanda mergeti ... ca sa va adunati cat mai multa osanda si ca sa va mandriti in cugetul vostru cat mai mult ...
eu nu am bagat nici o zanzanie , ci voi sunteti zanzaniti de diavolul care va atrage la a lepada sf canoane si la a face pace eretica cu ereticii ; voi bagati zanzanie caci invatati erezia spunand ca este ortodoxie ... nimanui dintre ortodocsi nu ii este ingaduit sa spuna despre sf canoane ca se pot lepada ... nimeni nu are voie sa lepede sf canoane ... iar daca predica cineva erezia sa recunoasca ca nu face parte din biserica ortodoxa , iar daca nu sa se astepte ca are de a face cu mine , caci eu nu am sa stau ca o leguma ca voi sa vad cum unul vine si invata gresit ortodoxia si se pretinde ortodox , si eu sa tac din gura ... asta se cheama lepadare de credinta si de Hristos ... deci repet : anatema cu apostatii pacificatori cu ereticii , cu ecumenistii eretici de pe forumul acesta ... pana nu se pocaiesc sau sa recunoasca ca nu sunt ortodocsi , eu tot anatemei o sa ii dau ... ca sa se invete minte sa nu mai predice ortodoxia dupa capul lor cel ratacit , caci nu au nici o binecuvantare ortodoxa pentru aceasta ...
Reply With Quote