View Single Post
Vechi 15.07.2008, 13:54:46
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Mai frate, emanuel2007, eu cred ca tu chiar ti-ai pierdut capacitatea de a intelege afirmatiile celorlalti, adica SENSUL si LOGICA din postarile celor pe care i-ai tot anatemizat... Esti asa de inversunat ca dumneata esti un martir aici pe forum, incat ai uitat de orice norma de bun simt, macar omenesc, ca traitor pentru Hristos doar vrei sa pari, si ce e periculos e ca tu nu-ti dai seama deloc ce-i cu tine, din moment ce tu tot pe-a ta o tii... Nu vad cum esti tu asa mare aparator al dreptei credinte, din moment ce numai zazanie si minciuni bagi pe aici... Adminul ti-a dat avertisment, poate-poate revii asupra unor mesaje pe care le-ai inteles tu gresit!! si in primul rand asupra comportamentului tau de crestin si om calm, care se mai si stapaneste, pe acest forum!!! Dar pana la urma, e ciudat ca ne tot faci pe toti eretici si ne crezi cum ne crezi dumneata, dar nici nu te lasi de postari, daca ti-e asa sila de ereziile noastre inexistente!!! De luminat nu cred ca ne poti ilumina dumneata, oricum!!! Daca vei fi banat, sau daca pleci singur, roaga-te si pentru noi, pacatosii si ereticii, ca poate nu ti-am inteles noi marea dragoste ce-o ai pentru noi, cei rataciti! :D :D :dontgetit: ???
Reply With Quote