View Single Post
Vechi 15.07.2008, 13:17:14
emanuel2007
Guest

Implicit

ce spui tu mai ereticule : nu tu ai spus asta :

" deci daca dumneata spui ca asha sustzin eu
"a face un blestemat de act trupesc ( din lumeasca si omeneasca dragoste ) inainte de sf taina a nuntii este pacat si pacat va ramane in vecii vecilor ..."

atunci iata ca scriu pentru tine personal: "NU ESTE PACAT!" sper sa te linishteshti si acum sa ai motiv sa ma dai anatemei... "

iata ca tu ai spus ca nu este pacat curvia deci sa fii anatema ... cat despre achimovjan el a mai afirmat si alte erezii : ca greco-catolicii nu sunt eretici cand sunt , ca sectantii si catolicii fac parte din trupul bisericii ...
ANATEMA SA FIE TOATE ACESTE EREZII SI TOTI ERETICII CARE SUSTIN ACESTEA .

:D adminul , cica m-a " amenintat " ca ma baneaza :D ... ma faci sa rad cu gura pana la urechi fratioare adminule , daca crezi tu ca credinta ortodoxa sta pe acelasi nivel cu un forum plin de rataciti ... auzi la el : vroia sa ma sperie ca si cum asta ar fi vreo amenintare ... fratioare admin , habar nu ai pe ce lume traiesti ... fratioare admin , iti spun cu toata dorirea mea : baneaza-ma ca nu este asta nici o intristare pentru mine ... ma doare in cot de forumul vostru eretic ... eu pe forumuri eretice nu am ce cauta , vorba lui admin ... nu aveti decat sa ma banati , ma doare in cot de voi ... eu la judecata lui Dumnezeu ma gandesc si nu la forumuri eretice ... nu caut voia ereticilor ci pe a lui Dumnezeu ...
chiar mi-ar placea sa fiu banat , doar doar mi se va da si mie sa sufar o picatura de batjocura din partea ereticlor pentru Hristos ...
Reply With Quote