View Single Post
Vechi 12.07.2008, 19:48:56
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna
Ma gandeam la cateva episoade din Biblie printre care Sodoma si Gomora! Dar oare SFARSITUL de ce va veni?
Dumnezeu nu a pedepsit Sodoma si Gomora ci mecanismul Legilor Lui i-au pedepsit, "mecanism" explicat fiintei umane mai tirziu de Hristos, Fiul Sau. El sau mai bine zis Ei(Treimea), dupa cum ai vazut la un moment dat, vazind ca vine distrugerea pe capul sodomitilor ADUSA DE EI INSISI PRIN NEASCULTARE, aU intervenit sa-l salveze pe Lot, VAZIND CA MECANISMUL DISTRUGERII s-a pus in miscare.

Miruna, este ca si cum Faptura umana a fost pusa in fata acestui imens mecanism universal care functioneaza prin Legile lui Dumnezeu, caruia daca te opui sau incepi sa inventezi tu alte "masinarii" el se va intoarce impotriva ta, si asta cred ca traim noi acum.

Motivul pentru care nu am ajuns ca cei din Sodoma INCA este intr-un cuvint CRESTINISMUL. Daca nu era crestinismul eram demult disparuti de pe fata pamintului si cred ca am fi aratat ca planeta Marte

Dumnezeu este IUBIRE insa noi avem liberul arbitru care ne poate duce in ambele directii, buna sau rea...
Reply With Quote