Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Noesis
Dar viata unora si ceea ce fac nu permit sa iei pranzul de unul singur intr-un colt cu mancarea de la pachetel.
|
este greu, dar nu imposibil, sa mananci de post chiar si atunci cand iei masa la restaurant.
|
NOESIS, da, asa este acum cu explozia asta de organice-naturiste-budiste-vegetariene, nu mai exista restaurant fara meniu veggie- mai ales in mediul universitar unde budismul si meditatiile de toate culorile sunt in crestere.
Pe de alta parte am vazut profesori universitari care vin cu cutiuta si cu pachetelul si nu se sinchisesc de nimeni si stau unde vor cu sau fara colegi
Eu un timpul postului sunt intrebat daca am devenit vegetarian de tot maninc lunch-uri asa de "interesante" si eu le spun ca doar pentru o perioada conform religiei mele de crestin ortodox. Cuvintele astea (RELIGIA MEA...) sunt acceptate in mintea lor, si vine din spalarea cu ideea de multiculturalism si ca urmare reactioneaza pozitiv la aceste impulsuri aplicate pe cortexul lor la modul delicat...
. Totul consta in a le servi colegilor americani CEVA USOR DE DUS...ce sa-i faci saracii, este greu sa ajungi la o societate fara Dumnezeu unde te increzi numai in puterile tale, dar oricum ar fi ei sunt mai buni ca noi pacatosii