Citat:
În prealabil postat de strajeru
Nu ai inventat nimic frate Ovidiu,insa Marian nu vede adevarul(nu ca nu vrea,nu poate).Te lupti cu morile de vant.E bine ca ripostezi intr-un mod logic si concret pt.apararea Ortodoxiei,insa acest om nu doreste sa se intoarca la Ortodoxie,de la care zice el ca a plecat. La intrebarile mele nu a raspuns decat vag(desi mai bine tacea),la postarile tale,evaziv si pueril.
|
Multumesc pentru sprijin frate Străjeru. Am stiut ca ma lupt cu morile de vânt, după primele replici ale adventistului, dar am continuat să scriu si pot să o fac in continuare până ajungem la pagina 1000, chiar dacă nu are nici un folos, decât acela de a evita pericolul ca un crestin să intre, pe un forumul acesta ortodox si să-i găsească pe sectanti cum misună ca sobolanii si isi fac de cap, ba chiar există riscul să-i si creadă. Dacă administratorii nu se ocupă de ei, noi ce putem face? Ii evităm cât putem, ei se tin scai de noi, ca păduchii si câteodată devin prea agasanti.
Citat:
În prealabil postat de strajeru
Si eu l-am rugat sa se duca pe un forum de-al sau,impreuna cu altii care sunt ca el,insa se pare ca nu vrea. Lasa-l frate sa se faca de ras pe aici,si nu-i mai acorda atata atentie.
|
Multumesc pentru sfat, o să incerc să ii evit pe cât posibil.
Imi place să citesc ce se scrie pe forumul creat pentru noi, crestin-ortodocsii, dar după ce m-am înscris si am postat prima oară la rubrica "Secte si culte" m-am trezit doar că nu fac altceva decât să stau la bătaie cu ereticii. Câteodată mă tulbură ce minciuni pot să debite. Am continuat pentru că m-am gândit că dacă sunt băgati in seamă la "Secte si culte", nu vor parazita si alte subiecte. Am văzut că intră si pe alte topicuri. Indivizii astia sunt o piatră de incercare pentru noi, până la urmă sunt un rău de care nu o să putem scăpa, indiferent ce am face.
(1 Cor 11.19 trebuie să fie intre voi si erezii, ca să se invedereze intre voi cei incercati.)
Ii las in plata Domnului.