View Single Post
Vechi 11.07.2008, 16:58:54
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru
Nu ai inventat nimic frate Ovidiu,insa Marian nu vede adevarul(nu ca nu vrea,nu poate).Te lupti cu morile de vant.E bine ca ripostezi intr-un mod logic si concret pt.apararea Ortodoxiei,insa acest om nu doreste sa se intoarca la Ortodoxie,de la care zice el ca a plecat. La intrebarile mele nu a raspuns decat vag(desi mai bine tacea),la postarile tale,evaziv si pueril.
Multumesc pentru sprijin frate Străjeru. Am stiut ca ma lupt cu morile de vânt, după primele replici ale adventistului, dar am continuat să scriu si pot să o fac in continuare până ajungem la pagina 1000, chiar dacă nu are nici un folos, decât acela de a evita pericolul ca un crestin să intre, pe un forumul acesta ortodox si să-i găsească pe sectanti cum misună ca sobolanii si isi fac de cap, ba chiar există riscul să-i si creadă. Dacă administratorii nu se ocupă de ei, noi ce putem face? Ii evităm cât putem, ei se tin scai de noi, ca păduchii si câteodată devin prea agasanti.

Citat:
În prealabil postat de strajeru
Si eu l-am rugat sa se duca pe un forum de-al sau,impreuna cu altii care sunt ca el,insa se pare ca nu vrea. Lasa-l frate sa se faca de ras pe aici,si nu-i mai acorda atata atentie.
Multumesc pentru sfat, o să incerc să ii evit pe cât posibil.

Imi place să citesc ce se scrie pe forumul creat pentru noi, crestin-ortodocsii, dar după ce m-am înscris si am postat prima oară la rubrica "Secte si culte" m-am trezit doar că nu fac altceva decât să stau la bătaie cu ereticii. Câteodată mă tulbură ce minciuni pot să debite. Am continuat pentru că m-am gândit că dacă sunt băgati in seamă la "Secte si culte", nu vor parazita si alte subiecte. Am văzut că intră si pe alte topicuri. Indivizii astia sunt o piatră de incercare pentru noi, până la urmă sunt un rău de care nu o să putem scăpa, indiferent ce am face.
(1 Cor 11.19 trebuie să fie intre voi si erezii, ca să se invedereze intre voi cei incercati.)
Ii las in plata Domnului.