View Single Post
Vechi 11.07.2008, 15:15:02
emanuel2007
Guest

Implicit

eu ti-am spus ca te lucreaza dracul spre a ta cadere si ca ai sa cazi in pacate din ce in ce mai mari , si nu ai crezut ... iata ca de acuma iti da si filme in vise , sa te impartasesti la eretici , si tu le crezi din mandria in care ai cazut ... iti spun inca o data : smereste-te ca de acuma inainte ai sa tot cazi in pacate din ce in ce mai mari , si te va lupta si desfranarea de la visul care l-ai primit si care este de la diavolul si ai sa cazi din ce in ce mai mult in judecarea bisericii si a oamenilor ... treaba ta , dar vise din astea in care ortodocsul se impartaseste de la catolici sunt in mod categoric 100 % de la diavolul care te vaneaza ca pe o frunza uscata manata de vant caci esti plin de mandrie si iti doresti vise si sa fii luat in seama de puterile ceresti fara sa fii vrednic de aceasta ... vai de sufletul tau , caci omul mandru este lasat in parasire de Dumnezeu sa cada in pacate mari si sa aiba ispite de la oameni si de la diavoli caci numai cu lovituri grele se poate intoarce ; sufletul mandru se intoarce cel mai greu la Dumnezeu si numai cu suferinte ; eu iti spun cu lacrimi , nu te mai lasa dus de aceste vise si inselaciuni diavolesti , si de judecarea bisericii fara motiv , ci te du frate la duhovnic sporit sa te sfatuiasca de bine si de mantuire ... asculta si nu iti va parea rau ; vise din astea au mai avut si altii care s-au dus la medjigorje si au vazut cica pe Maica Domnului si au crezut in ele , dupa care au inceput sa fie ecumenisti foarte silitori si sa fie luptati de duhuri de curvie , pana s-au smerit si s-au dus la duhovnici buni care le-a spus si aceasta : ca un parinte vazator cu duhul s-a dus la medjigorje si a vazut acolo din descoperire dumnezeiasca ca vedeniile care sunt acolo nu sunt de la Dumnezeu ci de la diavolul ... frate eu sincer ma bucur de orice vedenie care este de la Dumnezeu , dar visul tau este de la vrajmasul in mod sigur si nu ma bucura deloc ...
treaba ta , eu te las in pace de acuma , ca doar nu o sa ma preocupe de acuma numai problemele tale , ci mai degraba sa imi vad de ale mele si de altele ...
in plus frate razboiul care l-a facut stefan cel mare nu este ceva sfant ci este pacat ca si orice alt razboi , caci in ortodoxie nu exista razboi sfant ... razboiul este lasat ca o iconomie de catre biserica , insa tot ca un pacat este vazut indiferent pentru ce motiv se face ... caci pentru cei care au participat la razboi biserica prevede o oprire de la impartasanie pentru trei ani , caci razboiul ucidere este indiferent de motiv ... chiar si pe cei care au ucis pe altii din autoaparare tot cu oprirea de la cele sfinte se pedepseste ... ortodoxia nu accepta uciderea in numele a nimic , caci orice ucidere ucidere ramane , indiferent de motiv ... asa ca nu iti mai scuza mania , caci mania sfant atata este : sa dai anatemei pe cei care nu se pocaiesc de pacatele lor ... ca e vorba de o anatema temporara adica de afurisanie sau de o anatema definitiva , mania sfant la asta se rezuma ; si la mestrare bineinteles , ca nu intotdeauna trebuie sa anatemizezi ; depinde si de pocainta omului ... iar trimiterea la origini eu nu te sfatuiesc sa mai faci asa ceva , caci tot ca o injuratura este ; Mantuitorul numai atat a spus : " mai bine era de acel om daca nu s-ar fi nascut " , insa a trimite inapoi la origini este tot ca o injuratura ... daca trebuie sa amintesti cuiva ca este om si nu supraom spune-i ca tot din femeie s-a nascut si tot in pacate ca si orine altcineva , si nu va fi injuratura ...
Reply With Quote