View Single Post
Vechi 09.07.2008, 20:29:22
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de radup
Mi-am pierdut linistea sufleteasca.Imi iubesc sotia dar ea imi spune mereu ca dragoste cu forta nu se poate (si asta dupa 10 anisori de casnicie).O respect si mi-e tare dor de ea.Oare ce ar putea sa ne mai apropie?Pot eu oare sa recapat un loc in inima ei?
Ajutati-ma cu un sfat prietenesc!
Imi pare rau pt tine.Paote este ceva trecator,o fii in vreo pasa proasta,cine stie.Roaga-te la Mantuitorul si Maica Domnului,ingenuncheaza in fata icoanei si spune-le Lor durearea Ta,spune-le sa te ajute.Apoi inceraca si cu lucruri mai practice,invt-o la o cina in oras,la un restaurant select,cumpara-i flori,de care stii ca-i plac ei,incearca sa iesiti din rutina.Rutina distruge orice relatie;femeile vor sa se simta iubite,dupa 10 ani,la fel ca-n prima zii.Spune-i si ei cat de mult o iubesti,gateste tu in locul ei,cumpara-i o rochie faina,chiar daca mai scumpa,un inel nou,ca semn al reinoirii dragostei voastre.Si in fiecare seara,roaga-te Maicii Domnului,spune-i durearea Ta,si ea va deveni mijlocitoare intre tine si sotia suparata.Nu deznadajduii,multi patim asa,unii ca mine dupa mai putin timp.Asta este,riscul vietii in doi.
Reply With Quote