View Single Post
Vechi 09.07.2008, 14:47:15
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
"Fac o rectificare: voiam sa spun ca toata familia in care m-am nascut este ortodoxa."

asha-i ca ei au fost de vina pentru toate pacatele voastre? shi asha-i ca secta ingerilor fariseilor la care activezi v-a ajutat sa scapatzi de patimi? nu-i asha ca simtzi o verva shi o fericire shi o ravna deosebita? e verva insuflata de diavol shi sfintzenia lui, aia pentru mancare neascultare shi desfranare, ce se ingamfa cu sine insushi crezandu-se vrednic shi cauta mereu slava de la oameni... caci altfel tzi-ai respecta parintzii care au fost ortodocsi shi pentru care ai ajuns o rushine... 982x???:(:(

dar sa fii sanatos, shi sa fii binecuvantat... :) (caci nu moartea pacatosului a dorit/lucrat Hristos ci sa se intoarca shi sa fie viu)
Nenea Ovidiu, vorbesti de parca ai fi sub influenta alcoolului. Viata mea inseamna o crestere continua. Prin puterea lui Dumnezeu, nadajduiesc sa devin tot mai placut Lui. Urasc tot mai mult pacatul pentru ca stiu ca atunci cand pacatuiesc aduc suparare Bunului nostru Tata Ceresc.

Cu parintii am o relatie mai buna ca oricand. Ii respect si ii iubesc si simt acelasi lucru din partea lor. Am mama vitrega si niciodata nu m-am inteles cu ea cum ma inteleg acum.

Multumesc pentru urare. Nu mi-ar strica sa te si rogi pentru mine, ca voia Domnului sa se implineasca in viata mea. Am sa o fac si eu pentru tine. Pacea Domnului Iisus sa-ti umple inima.