View Single Post
Vechi 09.07.2008, 12:47:20
esox esox is offline
Member

Data înregistrării: 11.10.2007
Implicit

Anca cind folosesti des cuvintul IARA_MA uiti intelesul si scopul lui. Acum eu nu cred ca Rafael nu se mai duce la impartasanie ca nu stie daca are cineva suparare pe el sau nu, daca l-a iertat sau nu. Ca atare nu-i chiar pasa daca este iertat, respectiv daca a suparat (nu am nimic cu tine Rafael, dar e un obicei des intilnit cu care eu nu prea sint de acord. Cuvintul este Dumnezeu si cind spui un lucru trebuie sa fi constient de cuvintul respectiv)
Acum presupune-ti ca Preotul are 3 orase ca parohie. (situatia e reala si citiva de pe forum pot confirma) In fiecare din aceste orase se poate face Liturghie dupa cea a propietarilor bisericii, asta inseamna ora 12.
De Pasti Preotul face Liturghia noaptea dupa Inviere intr-unul din orase, la amiaza Liturghia in altul si al 3-lea ar ramine fara slujba de Pasti!!!!! Ca atare face inca o Liturghie dupa 12 si in acest oras. Eu nu stiu care sint rinduielile preotesti dar stiu ca nu pentru bani face ce face (ca abia ii ajung de benzina), nu stiu daca are aprobare de la episcopul locului, dar stiu ca-l admir pt lucrul acesta!
Si vreau sa-l vad pe acela care mai bine prefera sa nu aibe Liturghie de Pasti decit sa o faca dupa 12!:)
Reply With Quote