Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Citat:
În prealabil postat de mariann
Sunt de acord cu ce spui. Si eu am fost ortodox iar toata familia mea este ortodoxa in totalitate. Am si un prieten preot ortodox.
|
Toată familia mai putin muierea pe care ti-au oferit-o tot sectantii tăi si eventual copii. Dar pe rudele tale de sânge de ce nu ai reusit să le convingi? Sunt incăpătânate si "nu vor să cunoasca Adevarul". Ele te stiu de cal breaz si cunosc câte parale faci! Ai intrat in schimb să ne convingi pe noi, forumistii. Când te duci cu nevasta la rude să le lasati câte o cărtulie de propagandă adventistă asa cum vă e obiceiul, ele ce spun.? Că doar nu le duci de fiecare dată o Biblie sectantă să le citesti de acolo si să le spui că tu te iei "in permanentă după cuvantul lui D-zeu".
Sau ele sunt oarbe si nu văd "lucrarea care o face Isus in tine" și cât de mult te-ai schimbat în bine?
|
Fac o rectificare: voiam sa spun ca toata familia in care m-am nascut este ortodoxa.
"Muierea" despre care vorbiti dvs. este scumpa mea sotie pa care mi-a daruit-o Dumnezeu, nu sectantii. Ea a venit dintr-o alta biserica eu de la ortodocsi si ne-am intalnit in biserica adventista. Sotia mea s-a botezat cu un an in urma mea si apoi ne-am casatorit.
Familia mea, colegii si prietenii au sesizat mari schimbari in viata mea. Membrilor familiei, in special, le era teama ca imi voi pierde serviciul din cauza alcoolului. Fumam ca un sarpe si am baut o cisterna de alcool, la viata mea. Se minuneaza si imi cer sa le explic ce s-a intamplat de nu mai sunt un om cu vicii. Plus alte binecuvantari pe care le-am primit de la Domnul: am pierdut multi ani din viata fara Domnul. Abia la 40 de ani L-am gasit si viata mea s-a schimbat. M-am casatorit abia la 42 de ani si am o familie fericita, in care Dumnezeu e la conducere.
Cei din familia mea apreciaza biserica pe care o frecventez, datorita schimbarilor frumoase produse in viata mea. Soacra mea, cu care locuiesc, este ortodoxa dar vine mai des pe la biserica adventista. Nu am incercat sa fac pe nimeni adventist ci sa-L indrept catre Hristos. Imi doresc mult sa-i conving sa citesca Sfanta Scriptura si sa gaseasca Adevarul. La ce biserica vor merge, ma intereseaza mai putin. Sa se duca uunde-i va mana Domnul.