View Single Post
Vechi 09.07.2008, 00:27:26
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de emanuel2007
dragostea lui Iisus pentru oameni nu are ca scop decat curatirea de pacate si sfintirea omului : " fiti sfinti precum Eu sunt sfnt " ... spovedania si impartasania era ca scop sa te curateasca de pacate , dragostea , intruparea si moartea lui Iisus pe cruce are ca scop acelasi lucru : sa ne curateasca de pacate ... caci cine face pacate slujeste pacatului si nu lui Dumnezeu , si este rob pacatului ... deci totul in biserica are ca scop curatirea de pacate , pocainta este esentiala pentru mantuire ... nimeni nu se mantuieste DOAR pentru faptul ca Iisus iubeste pe oameni , ci NUMAI pentru faptul ca si acea persoana A RASPUNS SI EA iubirii Domnului cu iubire , " si daca Ma iubiti paziti poruncile Mele " , spune Domnul ... deci impartasirea are ca scop curatirea de pacate si nimic altceva , iar mantuirea este NUMAI prin curatirea de pacate si nu numai prin iubirea lui Iisus pentru oameni ... de altfel Iisus nici macar nu iubeste pe oricine ci numai pe cei care sunt ai lui adica pe cei care pazesc poruncile lui ...
Draga Rafael,eu altfel vad relatia cu Dumnezeu,insa se pare ca nu ne intelegem.In sfarsit,tu ai fost educat intr-un fel,eu inteleg viata altfel.Mie imi place mult Sfantul Ioan Teologul,el spune ca Dumnezeu este iubire,el descrie relatia om-Dumnezeu in termeni de iubire,de aici si faptul ca Dumnezeu ne hraneste cu proriul lui Trup si Sange.daca tu nu intelegi aceste lucruri,si spui ca Sf Impartasanie ar fii ceva care doar ne sfinteste,nu vezi ca de fapt Dumnezeu vrea sa traiasca in noi,sa ne faca sa simtim bucuria pe care o simte el in dragostea Intertreimica.Nu pot sa-ti cer sa intelegi aceste lucruri,pentru ca tu nu ai avea curajul sa te apropii de Dumnezeu,fara ca in prealabil sa ceri o mie si una de dezlegari,parafari,vize de la popi.In sfarsit,sper sa te mantuiesti,sa ne mantuim,si in rai sa ne intelegem.
Reply With Quote