View Single Post
Vechi 05.07.2008, 11:01:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

De nu am avea gandul la bine si nadjede in Bunul Dumnezeu, totul s-ar narui si viata noastra ar lua o intorsatura din care cu greu ne-am reveni. Gandul bun, pozitiv, este trairea efectiva intru Hristos. Citeam ACATISTUL SLAVA LUI DUMNEZEU INTRU TOATE si atata adevar reiesea din el, un adevar simplu, la indemana oricui . Orb sa fi sa nu-L vezi pe DUMNEZEU la fiece pas fie in micuta floare, sau in surasul pruncului, sau in luminatorii cerului, sau in multimea vietatilor, in tot si-n toate. Primul lucru ce-l fac cand deschid ochii dimîneata ,este in a da Slava Lui DUMNEZEU si astfel gandul meu se limpezeste , se-ncarca pozitiv. Este un exercitiu ce l-am dobandit in timp, un exercitiu venit din voie libera, dintr-o chemare launtrica fara de care acum nu pot sa mai respir, nu pot sa mai traiesc. Gandul bun, pozitiv e lumina, venit din lumina, intru care ne luminam mintea, sufletul plin de atatea si atatea patimi. Daca la toate greselile noastre, la patimile ce ne apasa, am refuza lumina, ne-am cobori in cele mai de dedesupt fara a mai avea sansa revenirii si indrepatrii noastre. De multe, multe ori spun cu atata si atata amar in suflet"Doamne atat te iubesc ca nu stiu ce m-as face fara tine, dar Doamne atata pot sa gresesc fatata de tine , si ma caiesc cu durere in fata Ta"! Dialogul cu DUMNEZEU trebuie sa fie continuu , chiar si mai ales in caderile noastre si este imposibil , sa nu apara gandul cel bun ce de la El purcede.
Reply With Quote