04.07.2008, 17:38:12
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mariann
Citat:
În prealabil postat de vsovi
CLD:
"... O, copilasii Mei cei mititei, astăzi pe pământ e mare praznic si e sărbătoare mare în cer. Toate puterile ceresti se închină înaintea Maicii Mele, toti o venerează ca pe o împărăteasă a cerului. Numai cei de pe pământ, îndemnati de satana, o necinstesc si o huiduiesc. S-au înmultit sectele, poporule mic, sectele care o hulesc pe Maica Mea. O, cum să-i mai rabd pe acesti antichristi care aruncă cu săgeti în Maica Mea? Mie Îmi zic „Domnul Isus“, Mă fac Domn, dar pe Maica Mea o batjocoresc. O, fiilor, vă mărturisesc că acestia nu vor avea iertare în veci."
"........Astăzi au venit la cer trei sute de adventisti si stau la poarta raiului, dar nu-i primesc, nu-i cunosc."
982x???:(:(
|
Nenea Ovidiu, ce inseamna CLD-ul acela de unde copiezi? Ca acolo se spun o gramada de bazaconii.
Adventistii cinstesc memoria Mariei , mama Domnului Iisus Hristos, mai mult decat crezi. Ei asculta de invatatura ei:"Sa faceti orice va va zice (Domnul Iisus Hristos)" zise Maria (Ioan cap 2:5). Dar nu i se inchina Mariei. Asta nu inseamna ca o batjocoresc.
|
dar ce inseamna?
sa vezi tu ce bazaconii o sa inghitzi dumneata shi sa vedem daca o sa-tzi mai arda de comentarii cand vei afla Adevarul shi ce inseamna CLD... dar e treaba voastra... nu ma amestec ca sunt satul de credintza asta de pui de caine ce bantuie shi prin mine shi de purcelash de hipopotamtan plioscaind la troaca ca duhul necredincos al omului rau este molipsitor shi este cea mai grea boala ca omul rau shi necredincios este o boala grea shi iata ca nu ma prea pot trata ca de mic am fost obijnuit sa stau shi sa ma joc in nisip... sau in praf... shi mi se pare ceva obijnuit shi firesc... deci va las cu ale voastre ca nu are sens sa va indrept eu ca Hristos nu s-a dus la dreptzi ci la cei cazutzi ai casei lui Israel... iar voi care va socotitzi dreptzi... sa fitzi sanatoshi, dar iata ca imi scutur shi haina dar shi camasha shi praful de pe picioare... shi va binecuvantez... "dar voi binecuvantatzi pe vrajmashii voshtrii" iar "daca nu va primesc pe voi, pacea vostra sa se intoarca la voi"... deci sa fitzi sanatoshi ca va ajunge raul care vi-l facetzi singuri shi doar n-o sa adaug shi eu la durerea voastra ca doar vetzi fi numitzi ingerii lui antichrist... deci o specie maiadracului ca fariseii de pe vremuri... un fel de ingeri ai fariseilor... asta ca sa nu zici ca n-ai shtiut... iata ca tzi-am reamintit eu shi acum te las ca mi-am facut datoria... deshi nu era cazul ca voi o interpretatzi ca jignire... dar ce facetzi voi nu e jignire? 8x???:(:(
|