View Single Post
Vechi 04.07.2008, 16:44:36
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
CLD:
"... O, copilasii Mei cei mititei, astăzi pe pământ e mare praznic si e sărbătoare mare în cer. Toate puterile ceresti se închină înaintea Maicii Mele, toti o venerează ca pe o împărăteasă a cerului. Numai cei de pe pământ, îndemnati de satana, o necinstesc si o huiduiesc. S-au înmultit sectele, poporule mic, sectele care o hulesc pe Maica Mea. O, cum să-i mai rabd pe acesti antichristi care aruncă cu săgeti în Maica Mea? Mie Îmi zic „Domnul Isus“, Mă fac Domn, dar pe Maica Mea o batjocoresc. O, fiilor, vă mărturisesc că acestia nu vor avea iertare în veci."
"........Astăzi au venit la cer trei sute de adventisti si stau la poarta raiului, dar nu-i primesc, nu-i cunosc."

982x???:(:(
Nenea Ovidiu, ce inseamna CLD-ul acela de unde copiezi? Ca acolo se spun o gramada de bazaconii.

Adventistii cinstesc memoria Mariei , mama Domnului Iisus Hristos, mai mult decat crezi. Ei asculta de invatatura ei:"Sa faceti orice va va zice (Domnul Iisus Hristos)" zise Maria (Ioan cap 2:5). Dar nu i se inchina Mariei. Asta nu inseamna ca o batjocoresc.