View Single Post
Vechi 04.07.2008, 12:12:01
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna
Sunt de o luna in Statele Unite la fiica mea care locuieste aici de ceva ani!
M-am speriat sa vad cate biserici sunt in aceasta zona, nici una ortodoxa, dar fiecare de diferite religii, secte sau cum sa le numesc!
Am aflat ca sunt foarte pestriti ca religie, baptisti cred ca sunt cei mai multi, protestanti, neoprotestanti, martorii lui iehova, penticostali si ce or mai fi!!
Eu sunt o crestina ortodoxa practicanta (nu stiu cat de corect este sa spun asa!?) in sensul ca merg la biserica in fiecare duminica la Sf Liturghie, dar si in timpul saptamanii pentru ca acolo imi gasesc linistea!
Dar de fapt ce vreau eu sa spun? Ca fiica mea, nascuta in religia noastra ortodoxa, imi pune multe intrebari legate de acest subiect, de multe ori neavand nici un raspuns!
Oamenii aici sunt foarte pasnici, traiesc frumos, au case curate si frumos aranjate cu mult bun gust, sunt draguti, zambitori si amabili cu toata lumea, nu beau, sunt buni familisti, nu am ce sa le reprosez!! merg duminica la bisericile lor frumos imbracati sunt oameni dicreti si nu deranjeaza pe nimeni!! Iar fiica mea se intreaba daca nu asa ceva vrea Bunul Dumnezeu de la noi? Sa muncim, sa ne crestem copiii cu multa dragoste, Sa fim buni, sa ne ajutam aproapele, sa ne iubim aproapele! Si asta vede ea aici! Iar la noi in Romania, este legea junglei, fiecare este pentru el, se imbata si cad pe strada, fura si vorbesc urat!! Asta vede ea! Si intrebare ei este: dar oare trebuie sa facem atata teorie legata de Dumnezeu, sau trebuie sa-i respectam legile lui cu adevarat, practic, nu numai citite din carti? Si apoi mai este o intrebare, ce vina au copiii care s-au nascut cu aceasta religie si asa cred ca trebuie sa fie?
poi draga miruna nu vezi ca sunt ca shi fariseii? varuitzi pe dinafara ca mormintele iar pe dinauntru plini de oasele mortzilor gLumii? nu te lasa pacalita shi inshelata shi crede-ma ca e vai de voi, deci sa strigi neincetat dupa Hristos ca intre lupi nu are ce sa se intample bun decat o sa ajungetzi sa urlatzi ca shi ei... poate se milostiveshte vre-un sfant, vre-un apostol care shtie ce inseamna sa fi trimis ca mieii intre lupi...

nu le gasi scuze acelor ci ai de grija de floricele tale, de ochishorii tai caci aceia au primit credintze straine shi au inovat shi nu ii potzi opri, iar degeaba ingrijeshti purce-lashii daca itzi pierzi sufletul... iar dumneata nu te mira cat de bine ishi ingrijesc ei cele vremelnice... caci sufletul lor shi l-au dat satanei... caci ei se ingrijesc doar de trup... orbi calauzitzi de altzi orbi care vor merge cu totzii in groapa, caci oricat de bine ai ingrijii cele gLumeshti asta inseamna ca il slujeshti foarte bine pe cel rau incat pe multzi shi pe sfintzi cauta sa-i inshele... dar ei nu-l marturisesc pe Dumnezeu prin viatza lor ci ei marturisesc naluciferizarile lor ceva gen Ballak fiul lui Matzoc care a pus piatra de poticnire inaintea fiilor lui Israil ca sa manance din jertfele idoleshti...

Deci ma cutremur cat de ademenita eshti shi chiar in barlogul lupilor locuitzi... Sa va dea putere Hristos ca sa-l putetzi marturisi shi sa rabdatzi pana la sfarshit ca e cumplit de dureros sa shtii la ce suntetzi ispititzi... 82x???:(:(