View Single Post
Vechi 27.06.2008, 15:22:55
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

Andrei, noi suntem sus pe cruce, nu ne-am dat jos. Iisus Hristos ne-a aratat de unde se castiga imparatia cerurilor. Daca te-ai dat jos, cerul, e mai departe de tine. Ce, sti ce gust are inghetata daca nu o gusti? Hai sus pe cruce si o sa vezi ce gust are Dumnezeu. E superb.
De ce cred in Dumnezeu? Habar n-am. L-am intrebat si eu pe fiul meu, asa, probabil inspirat dupa o tura de pupicuri: de ce ma iubesti, ma? la care el s-a uitat la mine si a zis: habar n-am. Dar el stia de ce ma iubeste. Daca nu accepti existenta lui Dumnezeu accepti evolutionismul implicit cu toate gaurile lui de logica si ratiune. Eu sincer cred ca am fost zidit de Dumnezeu. Daca unii cred altfel, e treaba lor. De pe crucea mea ii binecuvantez pe toti cei din copaci si ma rog pentru ei in fiecare seara. Daca altii vor sa se reincarneze la nesfarsit e treaba lor. Eu prefer varianta pe care mi-a dat-o Iisus Hristos testamentar prin Biblie. Viata vesnica. Viata in care nu incap toti cei care macar odata in existenta lor nu si-au cerut odata macar iertare in fata Mantuitorului de mizeriile pe care le-au facut in jurul lor. Dumnezeu sa ii ierte. L-as alege pe Hristos dintr-o mie de idoli, pentru ca a murit pe cruce dupa ce i-a spus "prieten" lui Iuda cand a primit sarutarea lui. Asa-i ce baiat de gasca e? Cine ti-a mai dat in viata asta ocazia sa il vezi asa cum a aparut Hristos? Retin ca ceva guru, idol, etc adulat de indieni a murit de probleme de intestine? Brrr....
Pe aceasta cale tin sa multumesc lui Dumnezeu pentru parintii mei care m-au dus la Biserica mantuitoare de mic. Bunicii mele, care cu credinta in suflet a intors spatele ostasului sovietic care a intors arma impotriva ei, iar ea o tinea in brate pe mama mea. Iubesc tot acest popor care cu crucea in mana si nu pe piept ca si cruciatii au aparat pamantul acesta. Ii multumesc lui Avram Iancu, ca tot sunt clujan, ca a luptat impotriva masonilor unguri si ne-a ferit de maghiarizare si catolicizare.
Imi cer iertare in fata voastra, tuturor sfintilor care cu pana in mana mi-au lasat testamentar toata frumoasa invatatura crestina si pe care datorita neputintei omenesti nu i-am urmat cum ar fi trebuit.
Si nu in ultimul rand, multumesc lui Dumnezeu fara de care azi nu existam si pentru care m-am suit pe cruce.
Dumnezeu sa ne ajute.
P.S. N-au impuscat-o pana la urma pe bunica. Nu i-a lasat Maica Domnului.
Reply With Quote