fratilor, eu nu cred o iota din ce spune ghicitoarea sau vrajitoarea. si daca-mi spune ca o sa mor peste o luna putin imi pasa. o sa mor atunci cand o sa vrea Dumnezeu, nu cand spune o baba proasta. marea greseala este si faptul ca multa lume crede acest lucru. de ce sunt sigur ca lumea crede? pt ca daca n-ar fi crezut nu s-ar mai fi dus la ghicitoarea aia afurisita. si mai este si valabila partea cu autosugestia: daca tu crezi ca o sa te doara capul, capul chiar o sa te doara. soltutia cea mai buna este sa nu mai crezi in lucrurile astea cu vrajitoare si alte prostii. de-aia nu mai poti sa dormi noaptea. fir-ar sa fie de vrajitoare, ca si mama se ducea sa dea in carti ca sa vada viitorul si alte porcarii. ce m-am mai chinuit sa o conving ca asa ceva nu se poate. este lamentabil cum oameni de seama, oameni ce au la activ o anumita pregatire se duc la mama omida. nu stiu, si acuma cand scriu randurile astea am in mine asa un fel de oftica, ma oftic pt ca vad cum diavolulul ne atrage in cursele lui. si noi nu suntem in stare sa ne dam seama si ne ducem in continuare la el acasa. oare ce credeti ca o sa gasim? caini cu covrigi in coada?
|