Citat:
În prealabil postat de Ioan7
Razvane, tu inca il mai cauti pe Prometeu inlantuit de stanca? Ca eu am renuntat de mult sa cred in legenda Sodomei si Gomorei. Bafta!
|
ehe, nu a fost nici o legenda, shi doar Lot a scapat shi era gata sa scape shi sotzia lui daca nu ramanea cu sufletul la sodoma shi gomora... caci fiind cu sufletul la placerile de acolo s-a uitat inapoi shi s-a facut in stalp de sare, iar azi pe locul acela sunt ape sulfuroase shi sarate, caci din cer a cazut foc peste ei shi nimeni n-a scapat... legende sunt alea ale olimpului shi basme alea cu Nastratin Hogea, shi poveshti alea din Asia shi din cele 1001 de noptzi ca astea sunt minciuni ale duhurilor rele, care transforma pacatele in lucruri vrednice... sau ce era prometeu? daca nu un hotz bun, sau Zeus, un curvar shi violator intzelept shi puternic, sa ulise un aventurier dar ei ii urmareau pe troieni sa-i scufunde sau alte minciuni fabulizate in mod romantic ce transforma minciuna shi reutatea shi invidia shi ura shi razbunarea in fapte de onoare shi mandrie... sunt deshertaciuni...
dar reintorcandu-ne la Lot, poi dupa ce a scapat sarmanul de acolo de a trait intr-o peshtera impreuna cu ficele sale in singuratate, shi la un moment dat s-a imbatat, ai vazut ce le-a dat prin cap? cat de puternic a fost gandul lumesc al dorintzei de a avea urmashi trupeshti? probabil venit din Sodoma shi Gomora, incat acestea cand era Lot beat s-au impreunat cu el ca sa aiba urmashi prin ele... deci ai vazut ce pilda dureroasa, ca sarmanul Lot a scapat de Sodoma shi Gomora, shi din cauza unui pahar de vin in plus, s-a impreunat cu ficele sale facand un oribil incest... deci iata cata tragedie, a ieshit din Sodoma shi Gomora shi pentru un pahar de "tarie" care l-a ametzit a ajuns in iad in noptzile alea... 7x???:(:(