View Single Post
Vechi 26.06.2008, 01:37:14
Daniela.Matei Daniela.Matei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.06.2008
Implicit

IdYahoo ...am mai spus pe undeva ca nu exista pacat! ...fiecare om are o parte buna si o parte rea ..ca sa se creeze un echilibru perfect trebuie sa ne acceptam aceste 2 parti si sa le folosim in favoarea noastra. Gandeste-te ca nu exista bine fara rau , sau lumina fara intuneric , sau iubire fara ura , placere fara durere, etc ...Raul si binele trebuiesc privite din punct de vedere personal( nu din punctul de vedere al oamenilor sau al unui zeu!) e ca si gustul de exemplu mie mi se face rau de la inghetata si colegului mei ii face bine ca se racoreste ...deci binele si raul trebuie privit din perspectiva ta! Poti spune adevarul sau poti minti ...important este ca tu sa stii adevarul si sa nu te autoamagesti. Pe cei dragi si pe cei ce te iubesc niciodata sa nu-i ranesti...ei trebuiesc tinuti aproape. Iar daca cineva te loveste , atunci ii poti face rau ..trebuie sa le platim oamenilor cu aceiasi moneda ..nu sa ne lasam calcati in picioare! E ceva de genul "Ofera-le celorlati ce iti ofera si ei tie". Dar daca cineva iti va gresi sa nu cauti sa-l condamni pe el , ci pe tine...pentru ca tu l-ai lasat sa-ti greseasca. Sex-ul nu este pacat , este ceva natural , normal , este o placere ...de ce sa te abtii de la o placere..daca nu-ti face rau? Tu trebuie sa faci ceea ce vrei cu viata ta , sa nu te lasi condus de nimeni pentru ca esti o fiinta cu vointa libera !!!
Reply With Quote