View Single Post
Vechi 08.11.2006, 09:07:45
MariaB MariaB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie2
Vad ca Maria B nu se lasa cu publicitatea facuta ereziei catolice.

Aceasta individa face acest lucru pe numeroase forumuri ortodoxe. S-a facut cunoscuta prin minciuna de a se da ortodoxa vreme de câteva luni, pe un forum în 2004. As putea sa spun mai mule despre ea, aflate direct de la ea, daca nu se potoleste.
nu vezi bine

"numeroasele" forumuri ortodoxe sunt doar trei: aici, unde am cerut voie sa postez si o fac doar in acesta sectiune a forumului, apoi pe sihastru, unde am intervenit doar in mesajele care ii incrimineaza in mod gresit pe catolici, si am mai postat pe un forum ortodox care s-a desfiintat intre timmp (acolo am intrat mai intai recunoscandu-ma catolica, dupa trei saptamani mi s-a sters contul fara sa fi adus vreo jignire cuiva, apoi am reintrat cu alta identitate, dar nu am spus niciodata ca sunt ortodoxa, si nu am participat decat la discutiile care nu presupuneau dezbateri in legatura cu deosebirile dintre Ortodoxie si Catolicism, iar noul cont mi s-=a sters dupa trei luni, cand s-a aflat ca sunt MariaB de pe forumul catolic, fara sa fi deranjat pe cineva prin postarile mele - pe forumul catolic nu am ascuns faptul ca postez pe forumul ortodox, deci nu m-am straduit sa ma ascund prea tare)

nu am jignit pe nimeni, nu am raspuns la atacuri, nu am facut propaganda catolica, ci doar am raspuns la intrebari - asta fac si in continuare

poti sa spui orice desptre mine, aflate de oriunde - e libertate de exprimarte (doar ca, prin ceea ce spui, te recomanzi mai intai pe tine...)
Reply With Quote