Subiect: Pr Iustin Parvu
View Single Post
Vechi 19.06.2008, 14:46:21
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Am auzit si eu despre Gabriel Nicu, dar despre el Par. Iustin Parvu a spus ca este in inselare. I-am vazut si site-ul, unde am vazut ca are si un acatist..? Parca cineva de pe forum zicea acum cateva zile si despre Par. Arsenie Boca faptul ca are un acatist, numai ca nu a fost canonizat inca si nu este permis sa i se citeasca acatistul ca si unui sfant... Si asa ca o comparatie, pr. Gabriel Nicu a trait doar 40 de ani (1964-2004), murind in 2004! si deja are acatist..?!! Iar Par. Arsenie Boca, cel care este considerat cel mai mare duhovnic roman, a trait aproape 80 de ani (1910-1989), murind in 1989! si inca nu i s-a dat acatistul spre citire... Ca sa nu mai comparam intreaga opera duhovniceasca... ??? Mi se pare destul de subreda povestea acestui Gabriel Nicu... :hmmm: Minuni poate face oricine este in inselare, are putere de la diavol... Si nici sa dea sfaturi utile oricarui crestin nu i-o fi fost greu, pt ca si diavolul ii ispiteste pe calugari astfel, cand li se arata in chip de ingeri si ii indeamna la post si rugaciune si le mai arunca si cate o lauda ca sa se simta ei sfinti... ??? Si cine urmeaza tatalui minciunii, nu cred sa-i fie bine... Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu sufletul acelui om, dar mi se pare ca a produs doar mult fanatism, din tot ce-am citit despre el! Mie personal, sincer, nu-mi inspira incredere - ci mai degraba o atractie ciudata..!! ??? Si suntem in vremurile de pe urma, dupa cum spun toti marii duhovnici, iar proorocii mincinosi isi fac din ce in ce mai mult aparitia, si trag dupa ei suflete nevinovate... Dar nu am de gand sa conving pe nimeni, ce-as putea sa zic unui om care a fost vindecat poate prin "ajutorul" acelui Gabriel Nicu... Cred ca ar sari la mine ca la altceva... Traiesc printre astfel de oameni, care mai indraznesc, dupa ce m-ar manca de vie ca nu zic ca ei, sa mai vina la mine si cu bunatate apoi sa ma "aduca pe calea cea buna"... :D ??? Eu nu zic nimanui sa creada ca mine, dar sa ne fereasca Dumnezeu sa cadem si noi ca astfel de prooroci mincinosi, in amagire si inselare! Dumnezeu sa ne pazeasca de astfel de ispite!
Reply With Quote