View Single Post
Vechi 18.06.2008, 23:17:07
irinadobre irinadobre is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Frate Emanuel,

Sa inteleg din tot ce ai postat ca Biserica Ortodoxa din care face parte parintele Hristofor este alta decat Mitrpolia Ortodoxa Autonoma de Milano? Si din aceasta BO face parte si staretul de 82 de ani, fost ucenic la Patriarhie a lui Galaction Cordun, de la care ai aflat de canonicitatea caterisirii acestuia din urma de catre BOR pe motivul mentionat de tine [caci mie, pacatosului, mi-e pur si simplu cu neputinta sa ma gandesc ca exista si in BO parinti cu aceasta deviere sexuala, cu toate ca stiam ca in bisericile eretice [catolica si protestanta, exista astfel de preoti/pastori si episcopi...]. Daca poti sa-mi spui si mie, nepriceputului, despre ce BO e vorba...

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
Am vorbit cu PS.Sa de toate acesta si mi-a zis: 1 Ei cei din Milano nu au nimic cu BOstil vechi din romania. 2 in romania nu au reperezentanti ,preoti, manastiri, parohii ..Sunt 2 parinti care construiesc o manastire dar apartin de BO Greaca cu care cei din Milano sunt in comuniune. El P.S. sa Avondie NU A FOST IN ROMANIA DE 2 ANI!!! Si mai ales nu are pe nimeni la Braila. Exista un parinte Hristofor din Braila, insa nu e inca membru al Mitropoliei din Milano, va face parte. Oficial nu este membru al Mitropoliei din Milano si Aquileia. Alti arhimandriti si preoti de 80 de ani PS Sa a zis ca nu cunoaste.
Iar referitor la Cordun , ESTE MORT LASATI-L SA SE ODIHNEASCA. Despre morti sa nu se vorrbeasca rau caci este pacat. Ca a fost sau nu homosex. Dumnezeu stie si judeca.Mai lasta-ti pacatele si judecata lui Dumnezeu si ingrijiti-va de rugaciune si mantuirea sufletuli vostru!!!
Reply With Quote