Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Inca ceva despre BOSVR: mi-am amintit cum ca in 2006 in Raportul Departamentului de Stat al Statelor Unite, privitor la incalcarile drepturilor omului, era amintita si BOSVR in calitate de victima, "agresorul" nefiind altul decat BOR.
Oare de asemenea "avocati" ecumenisti, eretici si unii chiar satanisti (Secretarul de Stat al SUA & Co)avea nevoie BOSVR de vreme ce se gasea in dreapta credinta? Ca acesti lupi in blana de oaie [a se citi, politicienii americani] abia asteapta sa sfasie ceva sau pe cineva aflat in dreptslavitoarea credinta ortodoxa. si, iata, dupa cat se pare, victima acestora este BOR, cu tot cu unele fapte mai mult decat reprobabile ale ierarhilor ecumenisti din fruntea acesteia.
|
fratilor nu il bagati pe PS Avondie si Mitropolia de Milano in toate barfele astea despre Slatioara....Ei cei din Milano (occidentul ortodox), au alte lucruri mai importante decat sa-si barfeasca fratii din romania.
Si inca ceva ce a devenit forum-ul ortodox, un loc de sezatoare , de barfe, de taifasuri pe teme de credinta? Eu ma feresc de oamenii ce cauta cu orice pret vina cuiva, barfiind despre alti crestini. Ia mai rusinati-va putin si nu mai judecati Slatioara si crestinii de stil vechi. Cine sunteti voi sa ii judecati si jigniti? Ce stiti mai voi de Cordun ? erati pe vremea lui?. Va luati dupa babe si oameni rauvoitori!!! Pacatele voastre nu le vedeti ci ale altora da!!! RUSINE NU SUNTE-TI CRESTINI!!!!