View Single Post
Vechi 18.06.2008, 13:30:13
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

eu doar intuiam shi auzisem ca un fel de zvonuri prin TV dar daca dumneata afirmi cu mai multa cunoshtiintza, ca poate te-ai informat, atunci multzumesc ca ne pazeshti shi pe noi pana la urma de lupii imbracatzi in haina de oaie shi facand pe mielusheii... ca asha este scris, ceva de genul asta: citat amestecat din memoria mea plina de rateuri, shubreda shi cu multe lapsusuri shi gauri negre shi stupiditatzi de ma blochez dar totushi : "multzi se vor ridica sa traga dupa ei turma in prapastie, facandu-i sa-shi puna nadejdea in ei inshishi sau in mai marii lor, orbi calauzitzi de orbi ce ajung cu totzii in groapa, nori fara apa, nori fara furtuna, caci oamenii sunt ca oile pamanteshti care se molipsesc de omul rau shi de necredintza acestuia, caci omul rau este o boala grea, iar oile cereshti, alea stau in spatele pastorului shi il urmeaza cand le scoate din tzarc shi le duce Blandul Pastor la pashune, la loc de odihna..."

CLD:
"O, ce mofturos esti, mai poporul Meu! Pâna când, Israele? Pune-ti capul pe umeri, tată, si du-ti crucea asa cum am dus-o Eu. Du-ti sarcina, pe drumul Meu du-o, că pe drum cu Mine Eu te ajut si ti-o iau dacă nu vei mai adăuga la ea din lumea ta si din cea din afara ta. Pune-ti capul pe umeri si mergi apoi asa, si să mergi bine, că Eu Mă scol să-Mi săvârsesc prin tine cele profetite si încă nearătate, si nu te teme, Israele, că iată, Eu rostesc acum de deasupra ta si spun: binecuvântat să fii, poporul Meu Israel. Binecuvântată să-ti fie întelepciunea si fapta întelepciunii cea cu binecuvântare. Dacă încă mai gresesti, nu ai întelepciune. Să îndrăznesti să biruiesti lumea, că în aceasta stă toată taina lucrării întelepciunii si a vederii slavei lui Dumnezeu. Să nu te temi de ploi si de furtuni, să nu te temi de foc si de apă, să nu te temi de ceată si de întuneric, să nu te temi de duhul rău. Tu esti binecuvântat, să nu te temi. Eu, Domnul Iisus Hristos, îti spun să nu te temi, că toate acestea îti vor sluji tie la porunca Mea, Israele; ele vor lupta pentru izbăvirea ta si pentru slava Mea. "

:):):rolleyes:
Reply With Quote