ha ha , na ca rad si eu ... faptele fara dreapta credinta nu mantuiesc pe nimeni ... numai sectantii mai cred chestii de astea ca faptele si dragostea fata de cei de aproape mantuiesc si fara dreapta credinta ... nu vezi ca si ei au dragoste ? si sf serafim de sarov , cand a fost intrebat daca faptele mantuiesc prin ele insesi , el a raspuns : fara dreapta credinta nu se mantuieste nimeni orice fapte ar avea ... si apoi a spus ca scopul crestinului este dobandirea duhului sfant si nu faptele , iar duhul sfant nu exista intr-o asociatie religioasa ca slatioara , care nu are nici taine nici har ...
apoi eu stiu ca respectivul a fost homo de la unii din ucenicii lui care l-au cunoscut foarte bine pe vremea aceea inainte de a fi caterisit de bor ... a spus asta un staret din bor care are 82 de ani si care este intr-devar impotriva ecumenismului , si care a fost ucenic de-al lui galaction la patriarhie si a vazut ca acela era homo ... de aceea nici nu l-a urmat pe galaction cand a plecat din bor caci stia ca era caterisit dupa canoane si ca nu mai avea preotie lucratoare ... acum , acel staret de 82 de ani nu mai este in bor ci a trecut in comuniune cu biserica in care se afla ps avondios care a mai postat aici pe forum ... ei sunt pe vechi dar nu s-au despartit de bo oficiale pentru calendar ci pentru ecumenism ... deasemenea ei sunt in comuniune cu biserica rusa din catacombe si cu manastirile din athos care sunt pe stil vechi si sunt impotriva patr ecumenic si ecumenist de la constantinopol cum este esfigmenu ...
si sf ioan maximovici a refuzat comuniunea cu slatioara cu toate ca aceasta este tot de stil vechi , la fel si manastirile de stil vechi din athos , nu recunosc preotia celor de la slatioara pentru ca ei stiu dedesupturile bosvr ... am mai aflat si aceasta : ca sinodul de rezistenta din grecia care mai este in comuniune cu slatioara este condus de nimeni altul decat acel kyprian care a fost si el caterisit , odata de cei de pe stil nou , si apoi de doua ori de cei de stil vechi din grecia ... si iarasi , rocor care acuma este in comuniune cu bosvr nu mai este aceeasi rocor care a fost pe vremea sf ioan maximovici , caci sf ioan nu a acceptat niciodata comuniunea cu slatioara ... in plus , bosvr are legatura cu kgb-ul si exista dovezi in privinta asta ... unii , care au vrut sa dea pe fata aceste legaturi cu kgb-ul ale bosvr au fost amenintati cu moartea chiar si de catre slujitori din bosvr ... deci iata ce se ascunde in spatele manevrei numite bosvr , si cata mantuire va aduce aceasta miscare celor care cred in ea ... este o organizatie lumeasca asa cum este si catolicismul ... fara mantuire si sf taine ...
cine are urechi de auzit sa auda ...
|