nu shtiu daca sunt barfe sau adevaruri, tzi-am zis ca habar n-am shi nu ma intereseaza Rafael draga, dar cred ca asha cum ai facut acum, punandu-tzi serios problema propriei mantuiri ai procedat corect... indiferent de ce parere ishi face cineva de tine ca nu vei da socoteala pentru multa sau putzina slava de la oameni ci de ce itzi cere/te roaga/itzi porunceshte Hristos, iubitorul de oameni, Rasaritul al tuturor Rasariturilor..., caci "inainte de Luceafar El este".
eu oricum am discutat cu tine pe baza ce mi-ai spus dumneata din BOSVR shi ce am aflat de la tine sau altzii de me forum, ca adevarul despre unul sau altul nu-l shtiu shi nici de activitatzile homo ale unora, din BOR sau din alta parte shi in general acestea sunt pacate personale shi de iertat daca pacatosul orishicine ar fi el se indreapta, dar erau des folosite de vechea securitate pentru compromiterea celor inconvenabili....
shi daca spui ca sf Maximovici a fost pe la ei, este pentru ca probabil voria sa-i indrepte dar se pare ca nu s-au indreptat complet shi de aceea au pierdut comuniunea, deci cei de la Slatioara vor shtii cum ishi vor duce pe mai departe lucrarea, in minciuna, sau vor veni la Adevar shi la Lumina... dar ma indoiesc de impacari shi resfintziri intrucat intotdeauna baricadele orgoliilor mandriilor adica iubirea "bisericii" splendide shi impunatoare a antihristului este mai ushor de a o asculta decat calea cea buna a impacarii shi umilintzei in Adevar shi Dreptate...
Dar degeaba vorbim de adevar shi dreptate ca noi habar n-avem ce inseamna aceste lucruri, findca in lux shi cu bura plina nu ai cum sa faci decat neascultare shi desfranare... intronand lacomia ca singura forma de dreptate adica invidia shi razbunarea... deci de asta ma cam indoiesc ca exista shanse de indreptare venite din ambele partzi... dar daca Hristos ishi intoarce fatza catre voi nu-i exclus, caci la Hristos toate sunt cu putintza, dar singur nu poate, are nevoie shi de oameni, de credincioshi ca doar cu cei ce-L iubesc cu adevarat pazindu-i poruncile shi care sunt credincioshi Lui shi nu gLumei ishi va duce planul la BUN sfarshit, altfel ne va da pe totzi focului...
pana atunci insa asha cred shi eu ca BOSVR sunt schismatici shi au creat o biserica paralela din nemultzumirea unora ca au fost lepadatzi, acuma nu shtiu shi nu ma intereseaza daca pe drept sau pe nedrept....
deci ma bucur ca te-a luminat Hristos ca parintele Ilie Cleopa shi Dumitru Staniloaie sunt Duhovnici ai nemaului, Mari duhovnici nemincinoshi shi neeretici care nu merita nici prin gand sa ne treaca o umbra de indoiala ca ar fi voit cuiva vre-un rau sau ca ne-au dus in minciuna sau erezie ca sa fie luatzi in bashcalie sau ridiculizatzi de cineva... ca poate unii se mai pun shi cred ca asha ar fi, ca doar sunt destui sectantzi care s-ar indreptaztii rapid... nu ma erijez in aparatorul lor caci sunt ai noshtrii ai tuturor, ai oricui care vor sa creada shi cauta Adevarul deci shi ai tai Rafael shi ai oricui care ishi cauta mantuirea sufletului shi trupului.
Bine ca se mai face Lumina din cand in cand... dar problema este a ramane in lumina, ca daca iar ne invartoshem, spre hule shi osandiri shi barfe atunci iarashi n-am facut nimic, ci aducem intunericul dupa noi shi ne increshtinam doar cu numele cai inima ne ramane la gLlumeail, marele arhicon din vazduh care ar vrea sa conduca biserica lui Hristos din vazduh, prin tot felul de semne, minuni, naivitatzi, minciuni shi ipocrizenia afirmatziei mincinoase ca mintzi, ca sa te statorniceshti in indoiala shi sa nu mai intareshti nimic din credintza shi mantuirea ta... dar daca ochiul tau cel drept, lumina ta, te poticneshte de la Imparatzia Cerurilor, atunci scoate-l de la tine ca mai bine orb sau shchiop shi in Viatza, decat scos in frigul de afara in marsh fortzat shi manipulat de scapare spre iazul ce arde cu pucioasa, unde este satana shi proorocul mincinos shi totzi cei ce traiesc in minciuna, toate slugile lor lacome shi invidioase shi pline de toate rautatea shi manipularea sevrajelor, fermecaturii, tzigarilor shi a naluciferizarii....
vai de noi ca sunt zile grele daca nu s-a mai aratat sf Lumina shi Iordanul nu s-a mai intors, inseamna ca se apropie fiara sa se introneze la locul sfant.... sau ce o fi insemnand, poate ca Hristos i-a lepadat complet sau cineshtie de ce s-au intamplat acestea....
ory draga te deranjeaza ca Adevarul il face pe om sa-shi schimbe pozitzia fatza de o problema? multora le este indiferent Adevarul shi nu le mai pasa decat sa simta ei ceva in trup, o fermecatrufa, o adrenalina, ceva, ashtia sunt senzatzionalishti ai nalucirilor realiste, alimentatzi cu sevraj... ca au invatzat trei lucruri,
cafea, tzigara shi curvie, care daca nu are cu cine atunci se multzumesc cu osandire shi petreceri bahice sau mai nou cu competenta strangere de bani shi averi in vederea lor shi a luxului, "ca cine ishi tzine/imbraca femeia in lux sau sulimenizari, ishi scoate marfa de calitate la satana" iar el, sotzul, barbatul, este ca o catzea shi tarfa a duhului rau din vazduh iar botul sau spurcat este ochiul sau care shi-l vara sa manance el ca un pui de purceLash prroz din ... shi din toate laturile gLumii asteia... 10x???:(:(
|