View Single Post
Vechi 17.06.2008, 16:26:01
emanuel2007
Guest

Implicit

mai frate ereticul tot eretic ramane si anatemizat de sfintii parinti poa sa faca el orice minuni ... numai dreapta credinta poate mantui ... iar minunile nu fac doi lei fara credinta adevarata ... oricum , nemaiavand ce sa mai spuneti , bineinteles ca ati inceput sa ma acuzati de mandrie pentru ca am spus adevarul ... dar a spune adevarul nu este mandrie caci nu urasc pe nimeni ... dar ma rog , fie ca eu sa fiu un om mandru si pacatos si ma iertati pe mine de mandria mea si indrazneala mea de a vorbi impotriva sfintilor , dar nici nu voi putea totusi sa fiu de acord cu vreo interpretare gresita de canoane , chiar si daca a facut-o un om cu viata inalta cum a fost par ilie cleopa ... caci iata ca sfintenia par ilie cleopa nu l-a scutit uneori de greseli de interpretare impotriva canoanelor ca sa il smereasca Dumnezeu pe el si sa il ridice la o treapta si mai inalta de sfintenie ... asa cum a smerit odata Dumnezeu pe proorocul prin magarul lui asa si acuma ... sper ca deacuma inainte sa nu mai faca Dumnezeu ciudatenii de astea ca sa nu ca eu intr-o mandrie groaznica ca am corectat pe un sfant si am avut dreptate ...
Reply With Quote