Citat:
Īn prealabil postat de veveritza
Dumnezeu sa ne ierte pe toti fratilor si sa cugetam mai mult la cele ce tin de viata vesnica caci nu stim ziua nici ceasul plecarii noastre iar la Judecta nu putem spune ca n-am stiut sau n-am auzit de cuvantul lui Dumnezeu........cat despre clevetela impotriva celor care au binevestit cuvantul lui Dumnezeu..........brrrrrrrrrrrrr...Doamne iarta-i!
Cei care nu sunt in cunostinta de cauza,rog sa nu dea cu presupusul!
|
Si apropo......Dumnezeu nu ne sperie cu iadul dar avem atatea scrieri ale sfintilor Parinti despre muncile iadului, Sfarsitul lumii nu il cunaoste nimeni, nici macar Fiul lui Dumnezeu, dar Dumnezeu a lasat semnele sfarsitului veacurilor.......si stim care sunt acestea! A spus cumva Dumnezeu :pacatuiti,traiti in desfranare,nu ascultati cuvantul meu pentru ca Eu sunt bun si va iert oricum si orice ati face?
Probabil ca pr.IOan David s-a intalnit in vesnicie cu Parintele Visarion si discuta despre cele placute lui Dumnezeu. Sau nu? ma intreb, oare,acolo in vesnicie,exista contradictii? Parca nu!
Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi si daca vreunul din ei a aflat indrazneala inaintea lui Dumnezeu sa se roage si pentru noi pacatosii!