View Single Post
Vechi 16.06.2008, 11:31:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

stii dumneata ce inseamna sa nu arunci margaritarele tale inaintea porcilor, sau cand se vorbeshte despre unii ca despre caini? sau despre pui de naparci,

ei bine priveshte cu atentzie la caini shi de ce sunt ei fericitzi, de ce umbla pe strazi shi unde ishi baga botul, priveshte shi da-tzi seama ce inseamna fericirea cainilor

apoi priveshte la puii de porci shi la porcii aia batrani, la hipopotani cum procedeaza hipopotanii

apoi ce crezi ca pot fi naparparcile shi iepurpurii shi carcartitzele

shi uitate shi la creocodili shi canguri sau la pisici, urshi shi broasca, daca shtii fabula cu broasca shi boul cand s-a umflat pana a crapat...

deci tipurile astea de credintze shi urmarile lor ar trebui sa ne dea de gandit ca nu degeaba a folosit Hristos ca nu se cuvine a da mancarea fiilor cainilor shi nu arunca margaritarele tale inainte porcilor ca sa nu le calce in picioare shi apoi sa se intoarca shi sa vina sa te rupa....

dar porcii shi cainii este un fel de comportament-credintza din vazduh shi in noi dar trebuie studiat comportamentul lor ca sa ne ferim sa nu facem la fel... sa pricepem ce fac cainii shi ce credintza e aia... sau broscoii

dar multe curvii vin din samantzele puse de cel rau in maica patimii care te nashte pe tine ca fiu al faradelegii shi slujitor shi mare prieten cu tatal minciunii shi rpoorocul mincinos al nimicului sau al deshertului...

paza se face shi a ochiului shi a inimii shi a sufletului luand aminte la tine insutzi in ce duh shi credintza te afli atunci cand mananci ca un copil, ca un pui de purcelash obijnuit sa bage toate prin guritza... ca nu-i asha bai, ca nu mori, ba-i pacat!, ca robia pacatului e moarte shi iad!

Doamne ajuta ca e cumplita lupta shi e coshmar,

nu am biruit nici eu inca dar nadajduiesc sa nu mai fiu tarfa duhului rau din vazduh oridecateori complet intamplator ma atrage bogatzia trupeasca prin nalucifericeala de a considera femeile din jurul meu ca membrele ranjitoare ale haremului personal... ???:(:(
Reply With Quote