16.06.2008, 08:09:37
|
Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de mirc
Ma lupt din greu cu aceasta ispita. Multumesc lui Dumnezeu pentru ca vegheaza asupra mea si zadarniceste uneltirile necuratiei. Inainte sa ma casatoresc am facut pacatul desfraului. Dupa casatorie, desi imi iubesc sotia, am reusit sa n-o insel doar prin "descarcari" periodice in singuratate. In tot acest timp, ispite la tot pasul care ma innebuneau. Am ravnit la alte femei, la femeile altora, am continuat cu obiceiul acela, pana cand am inteles ca este un pacat si am reusit sa ma spovedesc. De atunci n-am mai facut asta dar atractia fata de femei ma innebuneste. Viata de familie merge bine, multumesc lui Dumnezeu, nu imi neglijez sotia dar... simt ca e din ce in ce mai greu sa rezist... totul e asa la indemana...
|
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieții, care este în raiul lui Dumnezeu.
(...)
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Cel ce biruiește nu va fi vătămat de moartea cea de-a doua.
(...)
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Biruitorului îi voi da din mana cea ascunsă și-i voi da lui o pietricică albă și pe pietricică scris un nume nou, pe care nimeni nu-l știe, decât primitorul.
(...)
Și celui ce biruiește și celui ce păzește până la capăt faptele Mele, îi voi da lui stăpânire peste neamuri.
Și le va păstori pe ele cu toiag de fier și ca pe vasele olarului le va sfărâma, precum și eu am luat putere de la Tatăl Meu.
Și-i voi da lui steaua cea de dimineață.
Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor.
(...)
Cel ce biruiește va fi astfel îmbrăcat în veșminte albe și nu voi șterge deloc numele lui din cartea vieții și voi mărturisi numele lui înaintea părintelui Meu și înaintea îngerilor Lui.
Cel ce are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor.
(...)
Pe cel ce biruiește îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Meu și afară nu va mai ieși și voi scrie pe el numele Dumnezeului Meu și numele cetății Dumnezeului Meu, - al noului Ierusalim, care se pogoară din cer, de la Dumnezeul Meu - și numele Meu cel nou.
(...)
Celui ce biruiește îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu, precum și Eu am biruit și am șezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui.
(din Apocalipsa, capitolele 2 si 3)
|