View Single Post
Vechi 13.06.2008, 22:07:06
ana_cb ana_cb is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de e_diana
Am citit Paraclisul Maicii Domnului timp de o saptamana (nu mai stiu sigur cat timp) inaintea unui concurs de romana.Si scrie acolo ca "Nimeni din cei ce alearga la tine nu iese rusinat, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara.Ci darul cel bun cerandu-l, il primeste intru cererea cea de folos."
Asa a fost :) m-am rugat la Maica Domnului sa bucur inima parintilor mei si sa ma ajute la concurs.Ce credeti?Am luat premiul I :) Nu stiti cate de bucuroasa am fost; nu-mi venea sa cred ca Preasfanta Fecioara mi-a auzit rugaciunea.Deci, sa o laudam din toata inima pe Maica Domnului si sa ne rugam pururea ei, ca ea este "nadejdea celor fara de nadejde", "aparatoarea si folositoarea tuturor crestinilor".
Nu am vrut sa ma laud ci sa va spun cea mai fericita intamplare din viata mea.Sa o cinstim pururea pe Nascatoarea de Dumnezeu care mi-a facut aceasta minune, caci niciodata n-am crezut ca o sa am asemenea rezultate.
Poate voua o sa vi se para un lucru neinsemnat dar eu ma bucur si ma minunez de faptul ca Maica Domnului mi-a ascultat rugaciunea.Si ma rog, asa cum mi-a ascultat mie rugaciunea, sa-i asculte pe toti cei ce se roaga ei, pe toti cei ce o lauda si o cinstesc si sa va ajute Preasfanta Stapana in toata nevoia si necazul :)
Maica Domnului este grabnic ajutatoare. Iata cum a fost ajutata o cunostinta de-a mea sambata trecuta:
Fiica cunostintei mele este studenta anul IV si penultimul examen l-a avut miercuri 4 iunie si a fost unul dificil. Dupa acest examen, a fost atat de obosita, incat a 2-a zi n-a fost in stare sa se apuce de invatat si pentru examenul de sambata, ultimul din aceasta sesiune, a invatat doar vineri.

Vineri seara a venit mama ei la ea si sambata, dupa ce fata a plecat la ora 6 de acasa, examenul fiind la 7:30, mama ei a inceput sa se roage. Pentru fata a vrut sa citesca si Acatistul Bunei Vestiri, dar nu-l gasea in cartea pe care o aveam acolo si atunci a citit Paraclisul Maicii Domnului.

Cand s-a intors, fata i-a spus mamei ca examenul a fost de tip grila si ca a stiut doar 8 intrebari, iar pe restul pana la 20, le-a marcat dupa cum a considerat mai bine. Seara cand s-au dat rezultatele, a ramas uimita, luase 10!
Atunci mama si-a amintit de mesajul Dianei, despre care ii vorbisem intr-o zi si si-a dat seama ca Preacurata Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria a ajutat-o pe fiica ei la examen.
Reply With Quote