vsovi , numai erezii ai scris mai sus ... nici nu are rost sa le mai citesc pe toate ... m-am saturat inca de cand am ajuns la jumatate cu cititul ... tu il faci schismatic pe sfantul ioan maximovici ? apoi sa stii ca par ilie cleopa s-a inselat ... de altfel nu ar fi prima oara cand par ilie cleopa s-a inselat ... prin anul 80 a scris o carte care se voia o proorocie ; in acea carte el a proorocit ca intre anul 1980 si 1990 urma sa fie al treilea razboi mondial si sfarsitul ... si multe amanunte dadea el acolo despre ce si cum se va intampla ... ei , absolut nimic nu s-a implinit ... asa ca mai lasa-ma cu par ilie cleopa ... nu siu ce ai mai scris dar nu am rabdare sa mai citesc caci te ratacesti rau de tot ... daca pentru tine sfantul ioan meximovici este schismatic , atunci eu nu mai am ce sa-ti mai spun ... mai ales acuma cand am venit de la examen si este ora 16 si eu nu am mancat nimic astazi si sunt absolut mort de oboseala ... dar sa stii ca eu am pozele in care se vede ca ps vlasie care apartine de bosvr a slujit cu ierarhii din rocor , la slujba de canonizare a sfantului ioan maximovici ... deci rocor este in comuniune cu bosvr ... asa ca tu si cu par ilie cleopa al tau l-ati facut schismatic pe sfantul ioan maximovici , deci i-ati negat preotia si mantuirea ... parca ati devenit catolici , asa v-ati ratacit de tare daca ati ajuns sa dati sfinti canonizati de bor anatemei ... treaba voastra , dar eu iti zic : bosvr este in comuniune cu rocor si cu sinodul de rezistenta din grecia si nu are cum sa fie o schisma ...
|