View Single Post
Vechi 13.06.2008, 08:45:47
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Ti s-a mai explicat o data ca nu Dumnezeu isi chinuie creatia, ci propriile pofte ale fiecaruia ii chinuie in Iad pe păcătosi:
De acord, ca fiecare isi alege viitorul. Dar, si posibilitatea acestei alegeri a fost data tot de Dumnezeu. Eu stiu ca Dumnezeu nu l-a pus pe om sa aleaga intre viata vesnica si chin vesnic.

"Iau azi cerul si pãmîntul martori împotriva voastrã cã ti-am pus înainte viata si moartea, binecuvîntarea si blestemul. Alege viata, ca sã trãiesti"(Deuteronom 30:19) Se spune "Viata sau moartea" nu "viata sau chinul vesnic".

"Spunele: "Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui si sa traiasca"(Ezechiel 33:11) Pacatosul murea daca nu se intorcea de la caile sale (nu se spune ca era chinuit vesnic).

"Dar, dupã cum este scris: "Lucruri, pe care ochiul nu le-a vãzut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregãtit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc." (1 Corinteni 2:9) Nu-mi trebuie chin mai mare decat sa stiu ca am ratat ce mi-a pregatit Dumnezeu, pentru vesnicie, pentru placeri de o clipa.