View Single Post
Vechi 12.06.2008, 17:42:13
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dragomirna
Pai care e problema, ca nu ai expus nici o "dovada" din ce ai fi auzit, de te-ai impacientat asa..? Ce ai auzit, poate cineva te va lamuri totusi..? ???
:hmmm: De ce am impresia ca nu trebuia sa iti fie data apa la moara... Ma refer bineinteles la cel care a deschis topicul asta... Asta e gustul pentru senzational, si nu face decat sa ne deschida o usita spre mandria care e cam in felul urmator (citez, din propria experienta...:thumbsup:): "vai, eu cel care imi doresc mantuirea mai mult decat oricine cum voi mai reusi eu sa fiu un bun crestin, un crestin de nota 10, un crestin care rupe tot, cand lucrurile sunt asa cum sunt, in felul asta intortochiat din care nu mai pot intelege nimic, si imi pierd draga doamne mantuirea sufletului"... Oare, in primul rand, chiar am inteles cu totii ce-i cu mantuirea asta...?! :|
Bine, sunt un pic ironica, dar tu esti prea preocupat sa iesi in evidenta cu ceva care te face sa apari intr-un mod cam neplacut si cred, sa nu fii inteles de fapt, deci este inutil sa mai vrei sa fii lamurit, daca nu te faci inteles ca vrei sa fii lamurit... In fine, ideea era ca mai bine ne-am calma, pentru ca ne ingramadim sa intelegem lucruri care ne depasesc puterea de intelegere... Si pana la urma, chiar credeti ca un protestant, spre exemplu, nu se poate mantui?!! ...Dar noi, ortodocsii care suntem incredintati ca suntem intru dreapta credinta, si ne straduim sa si traim cum suntem invatati, oare chiar suntem in pericol sa pierdem ce Domnul ne-a promis ca rasplata pentru "putina noastra credinta"? ...Permiteti-mi sa spun ca, vom uita si lucrurile simple, aventurandu-ne in discutii de genul... Mie mi s-a mai intamplat... Deci nu vorbesc pe langa... ??? ;)
Reply With Quote