Subiect: monologul meu
View Single Post
Vechi 11.06.2008, 16:45:56
AlwaysAndForever AlwaysAndForever is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.06.2008
Implicit

ma scuzati pt. ca am inceput cum am inceput- dar sunt atat de obisnuita ca oamenii sa arate cu degetul, incat ... am crezut ca si aici va fi la fel. poate ca, intr-o anumita masura, a si fost.
scuze si pt. faza cu masa- momentan sunt cu piciorul fracturat, in ghips, si nu pot sa mananc, de exemplu, decat cand e cineva acasa, sa ma ajute.
aici nu am venit sa ma plang,. sau sa cer ajutor, ci cqa sa vad daca toti sunt la fel ca acea d-na profesoara. nu sunt. Am venit si voi ramane.
cum m-a facut metalul mai inteleapta? inteleapta, intr-un anumit sens al cuvantului. m-a invatat sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva. sa le interpretez.
am invatat sa iubesc ceea ce e simplu. de exemplu, dupa o luna de stat in casa cu ghips peste genunchi, am fost dusa la masina si transportata la spital. si, in masina,imi ziceam ca fiecare raza de soare, fiecare frunza, fiecare nor e un miracol.
am trait sentimente pe care muzica mi le-a deschis. la inceput, le-am privit. apoi ,le-am simtit. sentimente frumoase.
de ce nu merg la biserica? mi-am dezvoltat o filosofie proprie, cu care nu veti fi de acord. Pentru mine, Dumnezeu nu are nevoie de lacasuri aurite si de preoti deseori prefacuti. Dumnezeu e in lucrurile simple, in natura, in viata si in moarte. Si e cu mine si fara ca eu sa intru in bisericile impodobite.
poate suntmai ciudata- am o perceptie asupra vietii si a mortii pe care multi nu o au. multumesc pentru raspunsuri si voi mai sta pe aici...
Reply With Quote